Zon
Water
Zon op het water
Die magische gouden fonkeling
Zon op m’n huid
Wind in m’n haren

Hmmm…
wat hou ik hiervan…

Zalig plekje in de natuur,
zo heb ik er wel meerdere (hoe kan het ook anders ),
plekjes waar ik verbind met mezelf, de natuur
Gewoon Zijn, verbinden,…
Daar voel ik de laatste tijd terug meer behoefte naar
en dat heeft alles te maken met de krachtige keuze
die ik vandaag heb gemaakt,
want dan wordt dit plekje,
ook een plekje waar ik mijn keuze bekrachtig en vier… ?

Powerful choices,
shiften,…
en dat op de dag dat de zomer begint,
toeval bestaat niet ,
waarbij ik ook nog eens zwaluwen zie al dansend en spelend in de lucht
en ik zie ze zelden op deze plek,
wat een bekrachtiging, wat een steun
Magischhhhh…

Het doet me even herinneren aan het moment toen ik in Engeland mij herinnerde dat ik een Nature Healer ben… (lees hier mijn blogpost hierrond), want toen waren ze er ook… en vermeldde ik in mijn blog hierover deze passage uit het boek ‘Als dieren spreken konden’ van Christiane Beerlandt:
“de geboorte van iets nieuws, een stap verder in jouw evolutie, transformatie naar weer een hoger niveau, een loslaten van een oude fase, een durven doorgaan naar verdere horizonten, zonder overhaast te werk te gaan… Het laten groeien binnenin je wezen, het laten rijpen, wassen en toenemen tot het juiste moment om het goud naar buiten te laten komen. Het goud heeft tijd nodig gehad om goud te worden, jij hebt een zeker tijdspanne nodig om jezelf te laten rijpen en groeien tot je gouden stadium daar “is”. Weet dat het rijpt, dat het komt, dat het voor je ligt, dat je innerlijke schatten en talenten aan het rijpen zijn om tenslotte het ontstaan te geven aan het heerlijke hoogste gouden licht dat als in een rotstoren zijn geluk beschrijft over de aarde…”

Ik voel aan alles dat dit idd hetgeen is wat ze me nu weer komen zeggen, het is zo passend en klopt ook helemaal met de krachtige keuze die ik vandaag maakte voor mezelf… Er is zich iets aan het openbaren in mij, terug een diepere laag en ik ben er helemaal klaar voor ?.

Klaar voor dat goud in mij.
Toch fantastisch hoe ook dit goud zich net vanavond zo mooi laat zien in de natuur door de weerspiegeling van de zon op het water…, want het was het water die me riep vanavond, ik moest naar deze plek toe, dat kreeg ik heel duidelijk door. Dat is die kracht en magie van de natuur, ze toont en zegt je zo véél als je je met haar verbindt .

En over krachtige keuzes, shiften en hoe je mind je probeert in het oude te houden, schrijf ik nog een blogje, wordt sowieso vervolgd dus ?

Fijne zomeravond lieve Jij