Healings-traject

Jezelf bevrijden
van energetische blokkades
die jouw verbinding met
wie je werkelijk bent,
jouw ware natuur belemmeren.

Met tussendoor
ondersteuning & begeleiding
tijdens jouw healingsprocessen.

Wat is het Healings-traject?

Alles van 1 Nature Healing-sessie, maar dan x3… ofwel:
3x een Nature Healing-sessie
+ tussentijdse ondersteuning & begeleiding

Een traject bestaande uit een bundeling van 3 Nature Healing-sessies dus, die jij kunt opnemen binnen een periode van 3 maanden met daarbij als extra meerwaarde dat jij daarenboven tussen jouw Healing-sessies door geniet van tussentijdse persoonlijke ondersteuning en begeleiding van mij. Wat superfijn en enorm deugddoend is tijdens jouw groei- en helingsproces(sen).

Waarom zou je voor dit traject kiezen?

Wanneer je groeit, kom je steeds op andere, nieuwe lagen terecht. Lagen waarbij terug plekken zichtbaar worden die om healing vragen. Of door wat er geheeld werd, wordt weer een ander stukje aangeraakt, weer een stukje verder en dieper, dat zich laat zien om geheeld en bevrijd te worden.

Dan is het fijn dat je een aantal Nature Healing-sessies vrij kunt boeken en daarbij tussendoor ook nog eens beroep kunt doen op extra begeleiding en ondersteuning.

Energetisch Healer

I am a Nature Healer…

Euh… wat?
Hoe is dit gekomen?
Hoe heb ik mij dit terug herinnerd?
Dat is een reis op zich,
waar ik je graag even
op mee neem…

Hier lees je er alles over
Praktisch

Na het instappen begint jouw ‘Healings Journey’ en ontvang jij jouw persoonlijke inloggegevens voor het aanmelden op mijn academiesite ‘createafreeandhappylifefromwithin.com’ waar je alles voor dit traject terug vindt zoals:

 • nogmaals alle info bij elkaar;

 • toegang tot mijn online agenda voor het inboeken van jouw 3 Nature Healing-sessies;

 • een superleuke en mooie planner die je kunt gebruiken om de data van jouw sessies en/of notities in bij te houden

 • & hoe je mij tussendoor kunt contacteren als je vragen hebt, met iets zit,…

Verder verloopt elke Nature Healing-sessie zoals hier beschreven.

Zo staat elke Nature Healing-sessie helemaal in het teken van de healing die je van mij zult ontvangen. Tijdens ons gesprek stem ik me af op jou en doen we ofwel een visualisatie of meditatie waarna ik jou een Nature Healing geef. Iedere healing is anders en doordat ik vanuit (aan)voelen, afstemming & verbinding met jou, mijn ‘Spiritual Team’ en de natuur werk, weet ik vooraf nooit wat gaat komen.

Bij afronding van elke sessie geef ik jou ook nog een boodschap mee, afgestemd op jou en in het teken van wat vrijgemaakt is door de healing, woorden die jou extra ondersteuning zullen bieden bij jouw verdere healingsproces.

Jij kiest trouwens telkens of we elkaar in de natuur ontmoeten: altijd superfijn of via Skype: heel leuk & lekker makkelijk, want dit laatste kan jij gewoon gezellig van thuis uit, zo hoef je je niet te verplaatsen.

Indien je ervoor kiest om deze in de natuur te ontvangen, dan gaat dit door in en rond het prachtige natuurgebied “De Blankaart” te Woumen (Diksmuide). Ik geef hierbij standaard het algemene adres mee. De plek in dit gebied die toont zich eigenlijk altijd aan mij wanneer ik me enkele dagen vóór onze ontmoeting afstem op jou en op welke plek het beste voelt en zal zijn voor jouw Nature Healing in de natuur. Daardoor kan het zijn dat de adresgegevens nog wijzigen. Uiteraard mag je van mij een mailtje of sms’je verwachten indien het adres verandert.

Wil jij hier graag van genieten op een andere plek in de natuur? Neem dan gerust even contact met me op. Dan kijken we samen naar wat er mogelijk is, want alles is mogelijk :-).

Jouw investering in jezelf

 Als jij je klaar voelt om jezelf verder te bevrijden
in de weg naar jouw ware natuur
& je voelt dat mijn Healings-traject
net die extra steun & dat duwtje is
die jij graag wil ontvangen.

 • 3x Nature Healing-sessie

 • In de natuur of via Skype

 • Incl. afsluitende afgestemde & ondersteunende boodschap

 • Incl. tussentijdse ondersteuning & begeleiding

 • Jouw investering:
  333,00 EUR (incl. 21% BTW),
  waarbij je kunt kiezen om in 1 of 3 keer te betalen.

Wanneer je op de knoppen hieronder klikt, kom je op de website van mijn online academie terecht,
waar je jouw bestelling en betaling verder kunt vervolledigen.

Door jouw bestelling beschik je over een persoonlijk account in mijn academie
waarmee je kunt inloggen en jouw sessies onmiddellijk kunt gaan inplannen op het door jou gewenste moment.

JA, ik kies voor het Healings-traject & betaal alles in 1 keer
JA, ik kies voor het Healings-traject & betaal alles in 3 keer
Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een traject en een sessie?

Het verschil tussen een traject en een sessie is waar een sessie 1-malig (enkel) is, is een traject een bundel van meerdere sessies die je kunt boeken over een bepaalde periode met daarbij als extra meerwaarde: persoonlijke ondersteuning & begeleiding van mij tussen jouw sessies door.

Mijn trajecten noem ik daarom ook wel begeleidingstrajecten, want wanneer je instapt, kun je afhankelijk van het traject een bepaald aantal sessies binnen een bepaalde periode boeken met als één van de grote voordelen dat je steeds beroep kunt doen op tussentijdse ondersteuning (tussen de sessies door). Wat superfijn en deugddoend is en sowieso een enorme ondersteuning tijdens jouw groei- en helingsproces(sen), dat kan ik zelf alleen maar bevestigen uit eigen ervaring van trajecten die ik zelf volgde.

Het effect van een traject is zo véél diepgaander en geeft jouw groei zo’n enorme boost. Net door mijn eigen ervaring heeft de trajectvorm hoe ik deze heel graag wil aanbieden zich ontvouwd. Ik voel dat ik heel graag op deze manier met jou wil werken, jou begeleiden & ondersteunen “along your way” net die enorme meerwaarde bieden qua begeleiding & ondersteuning tijdens jouw persoonlijke & unieke groeiproces.

Het Healings-traject is een traject met een bundel van 3 Nature Healing-sessies die je zelf inplant en opneemt binnen een periode van 3 maand na aankoop van het traject. Met hierbij als superwaardevol extraatje dat je tussen de sessies door bij mij terecht kunt met jouw eventuele vragen,… om jou zo optimaal te kunnen ondersteunen en begeleiden tijdens jouw healingsprocessen.

Dit traject spreidt zich over 3 maanden.

Het Healings-traject is een bundel van 3 Nature Healing-sessies die je zelf inplant en opneemt binnen deze periode van 3 maand met daarbij incl. tussentijdse ondersteuning & begeleiding.

Het 3-maanden Healings-traject gaat van start op de dag van aankoop van het traject.

De duur van elk van de 3 Nature Healing-sessies binnen het Healings-traject is dezelfde als bij een éénmalige Nature Healing-sessie.

Een Healing-sessie duurt ongeveer een uur, soms kan het wat langer zijn, soms wat korter, hangt af van healing tot healing. In m’n online agenda wordt een uur genomen zul je zien, waarbij ik sowieso ook aanraad om voor jezelf in jouw agenda minstens zo’n 15 min. vóór onze sessie vrij te houden om zo al wat rust & stilte in te bouwen met en voor jezelf, is super effectief voor jouw Nature Healing.

Je boekt jouw 3 sessies online.

Van zodra je jouw bestelling & betaling hebt afgerond in mijn online academieruimte ‘createafreeandhappylifefromwithin.com’ ontvang je een mailtje met daarin jouw persoonlijke logingegevens waarmee jij dan kunt inloggen in mijn academie en daar jouw 3 Nature Healing-sessies onmiddellijk kunt gaan inplannen in mijn online boekingsagenda.

Na elke boeking ontvang je in jouw mailbox een mailtje met daarin een overzicht van jouw boekingsgegevens. Je ontvangt daarna van mij zo snel mogelijk een bevestiging van jouw boeking(en).

Nee, in principe niet

De boekingen voor het Healings-traject gebeuren via mijn academieruimte. Daar ik hou van praktische & efficiënte administratiemethodes, ga ik altijd op zoek naar wat hier het beste bij past, de digitale wereld valt nu éénmaal niet meer weg te denken en gelukkig maar ;-). Naast dat deze online boekingsmanier makkelijk is voor mij is het dat sowieso ook voor jou, want jij krijgt telkens een bevestiging van elke boeking in je mailbox. Ook ontvang je 2 dagen vóór onze afspraak eveneens nog even een herinnering via mail en kun je de boekingsdatum(‘s) makkelijk in jouw digitale agenda opslaan. Echt superhandig.

Lukt het jou echter echt niet om de boekingen te doen via mijn online agenda in mijn academieruimte, stuur mij dan gerust een mailtje naar: tineke@tinekevanheule.be.

Van zodra jij jouw eerste van de 3 Nature Healing-sessies uit het traject achter de rug hebt, kun jij mij tussen elke sessie door wanneer je een vraag hebt, ergens niet uit raakt of mee zit… vrijblijvend contacteren. Dat kan via mail, sms of WhatsApp. Dit kan tot de 3 maanden van jouw traject ten einde zijn.

De betaling* voor het Healings-traject gebeurt online, via mijn online academieruimte ‘createafreeandhappylifefromwithin.com’. Wanneer je hierboven dus klikt op 1 van de 2 bestelknoppen (betaling in 1 keer of betaling in 3 keer) word je naar mijn academieruimte geleid waar je op een overzichtelijke en makkelijke manier verder door jouw bestelling- en betalingsproces wordt geleid. Betaling verloopt via Mollie waarbij je kunt kiezen voor betaling met Bancontact of iDeal.

Deze betaling gebeurt via mijn academieruimte i.p.v. via m’n webshop, omdat jij na bestelling en betaling jouw persoonlijke logingegevens via mail ontvangt waarmee jij dan kunt inloggen in mijn academie en daar jouw 3 Nature Healing-sessies onmiddellijk kunt gaan inplannen en van alles genieten wat inbegrepen zit in mijn Healings-traject.

*Betaling van trajecten en online programma’s gebeurt altijd via mijn academie ‘createafreeandhappylifefromwithin.com’.
Na afronding van jouw bestelling ontvang je onmiddellijk jouw persoonlijke inloggegevens in je mailbox voor toegang tot jouw account op mijn academie waardoor je onmiddellijk aan de slag kunt. Jouw persoonlijke account is sowieso de enige manier hoe jij toegang krijgt tot jouw aangekochte materiaal bv. het boeken van jouw sessies binnen het aangekochte traject. Het is superhandig, want al het nodige rond aangekochte trajecten en/of online programma(‘s) staat er overzichtelijk voor jou verzameld.

Ja 🙂

Bij betaling van het Healings-traject krijg je in mijn academieruimte onmiddellijk de factuur te zien, je ontvangt deze sowieso ook in jouw mailbox.

Daarnaast ontvang je ook een mailtje met daarin jouw loginggevens waarmee je kunt inloggen op mijn online academieruimte en daar jouw 3 Nature Healing-sessies kunt gaan boeken. Na boeking van elke sessie ontvang je van mij telkens zo snel mogelijk de bevestiging(en) van jouw boeking(en) per mail.

Ook hier geldt dat de boeking van jouw sessies in mijn agenda pas door mij definitief bevestigd wordt, na ontvangst van jouw betaling die je in m’n academie deed.

Mocht er iets tussenkomen, dien je jouw boeking(en) tijdig (minstens 2 dagen (48 uur) vooraf) te annuleren en/of jouw boeking(en) te verplaatsen naar een nieuwe datum. Je kunt dit doen met de links die je zult vinden in de bevestigingsmail. Hou dit mailtje dus best bij.

Wat betreft de verdere annulatievoorwaarden bv. bij laattijdige annulatie van minder dan 48 uur op voorhand, dan wordt deze gerekend als sessie en wordt er voor deze sessie geen andere datum meer voorzien, vervalt deze dus binnen het traject, tenzij we samen iets anders afspreken.

Wanneer een sessie van mijn kant onverwachts niet kan doorgaan, dan neem ik altijd contact met je op en laat ik je weten wat er aan de hand is. Vervolgens krijg jij de mogelijkheid jouw sessie in te halen op een ander moment dat past voor jou.

Hierover kun je ook alles lezen in mijn Algemene Voorwaarden.

Wat als je na de eerste Nature Healing-sessie het gevoel hebt dat je niet wenst verder te doen met het Healings-traject?

Vergissen kan gebeuren, laten we hierover eerst en vooral samen praten. Als tijdens ons gesprek blijkt dat dit traject toch écht niet is wat je zocht, kun je na de eerste Healing-sessie onmiddellijk uit stappen en ontvang je het té véél betaalde bedrag op jouw rekening terug indien je bij aankoop van het traject voor de optie “alles betalen in 1 keer” koos.

Let wel uitstappen kan enkel en gebeurt in de eerste week na opname van de 1ste Nature Healing-sessie, zonder dat hierbij al de 2de en/of 3de Healing-sessie zijn opgenomen, want in dit laatste geval dan geldt deze opt-out uiteraard niet meer.

Waarom daarna niet meer?
Omdat we dan al volop in jouw helingsproces zijn gedoken.

Aangezien ik jouw privacy net zo belangrijk vind als jij, behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de wetgeving rond gegevensbescherming (AVG/GDPR).

Er wordt daarom zowel via m’n webshop op ‘tinekevanheule.be’ als m’n online academieruimte op ‘createafreeandhappylifefromwithin.com’ ook enkel naar die gegevens gevraagd die nodig zijn om jouw boeking, bestelling & betaling zo soepel mogelijk te laten verlopen en te kunnen verwerken. Je kunt er alles over lezen in mijn Privacyverklaring.

Heb je nog een vraag?

Ik beantwoord ze graag :-).
Stuur mij hiervoor gerust een mailtje naar: tineke@tinekevanheule.be
waarna we verder kunnen afstemmen via mail, telefoon, Skype,…
of
boek via de knop hieronder een gratis online meeting van een halfuurtje
voor het stellen van jouw vragen.

Ik boek graag een gratis online meeting
Quote - Tineke Vanheule
Tineke handgeschreven