Healing-sessie

Een pure & zacht pulserende healing,
krachtig & magisch
voor wie heel graag
via de energetische poorten
van de natuur
zichzelf wil helen
om zo terug in dieper contact te komen
met jouw natuur.

Stevig ~ Krachtig ~ Stromend ~ Stralend ~ Geaard

Wat is een Healing-sessie?

Alles is energie. Ja, echt alles!
Ook wij mensen zijn energie en net zoals balans, dat harmonieuze stromen belangrijk is voor ons mentale, fysieke en emotionele lichaam is dat ook zo voor ons energiesysteem ofwel ons energetische lichaam.

Door gebeurtenissen, patronen, trauma’s, overtuigingen, energetische banden,… kan de energie vast komen te zitten en kunnen er blokkades optreden waardoor het op bepaalde plekken niet meer stroomt en ons energiesysteem, de energiecentra in ons lichaam,… uit balans raken.

Blokkades die ontstaan zijn in dit leven of een vorig leven, want soms kun je best al heel wat innerlijk werk verricht hebben en nog steeds het gevoel hebben alsof er iets “zit”, of je ergens tegenaan blijft lopen,… heel vaak heeft dit dan te maken met vorige levens.

Ook onze energieruimte kan overbelast worden & vervuild raken door prikkels, indrukken van buitenaf, energieën van anderen,…

Afhankelijk van het thema, van wat er op dat moment speelt bij jou,… laten zich tijdens mijn Nature Healing-sessie die plekken zien die aandacht vragen zodat daar de energetische en natuurlijke balans & verbinding terug hersteld kan worden.

Helen is als het ware loslaten
& zorgt ervoor dat de energie
weer vrij kan stromen.

Puur, zacht, liefdevol, zuiver,… zijn enkele van de woorden die m’n Nature Healing omschrijven, waardoor deze enorm geschikt is voor mensen die supergevoelig zijn.

Mijn Nature Healingen zijn ontstaan doordat ik mij herinnerd heb dat ik een ‘Nature Healer’ ben vandaar ook “Nature” Healingen. Ik ben een soort van magneet voor die pure energie & kracht van de natuur, die ik gebruik en via mijn hart kanaliseer om het zo via m’n handen als krachtige lichtstralen te sturen naar die plekken in jou die heling vragen. Laat dit net ook zo mooi aansluiten bij mijn missie rond mensen terug in verbinding brengen met hun ware natuur, want via deze pure & zachte healing help ik die energetische blokkades in jou vrijmaken die jouw verbinding met jouw essentie belemmeren.

Vanuit mijn hart naar jouw hart, want in jouw hart ligt jouw pure & zuivere kracht, de verbinding met wie je werkelijk bent. Door mijn eigen supergevoeligheid & puurheid resoneer ik op wat niet zuiver is en (aan)voelt, waardoor ik eveneens daarop kan gaan helen. Zo wordt mijn aandacht tijdens m’n Healing-sessies steevast eerst naar het hart getrokken, om er de onzuiverheden die er “hangen” weg te halen en te reinigen, zodat naast licht ook de liefde & zachtheid voor jezelf daar weer volop kunnen stromen.

Via mijn diepe & bijzondere connectie met de natuur, bomen,… heel ik jou vanuit afstemming en met behulp van de kracht en energie van de natuur, samen met mijn ‘Spirituele Team’, Elohim, talrijke Nature Beings en andere prachtige Light Beings die zich op dat moment kenbaar maken. Ook krachtige bomenenergie is steeds van de partij, wat altijd zorgt voor een stevige aarding.

Energetisch Healer

I am a Nature Healer…

Euh… wat?
Hoe is dit gekomen?
Hoe heb ik mij dit terug herinnerd?
Dat is een reis op zich,
waar ik je graag even
op mee neem…

Hier lees je er alles over
Hoe gaat het in z’n werk?

Een Nature Healing-sessie staat helemaal in het teken van de healing die je van mij zult ontvangen. Tijdens ons gesprek stem ik me af op jou en doen we ofwel een visualisatie of meditatie waarna ik jou een Nature Healing geef. Elke healing is anders en doordat ik vanuit (aan)voelen, afstemming & verbinding met jou, mijn ‘Spiritual Team’ en de natuur werk, weet ik vooraf nooit wat gaat komen.

Bij afronding van onze sessie geef ik jou ook nog een boodschap mee, afgestemd op jou en in het teken van wat vrijgemaakt is door de healing, woorden die jou extra ondersteuning zullen bieden bij jouw verdere healingsproces.

Jij kiest trouwens of we elkaar in de natuur ontmoeten: altijd superfijn of via Skype: heel leuk & lekker makkelijk, want dit laatste kan jij gewoon gezellig van thuis uit, zo hoef je je niet te verplaatsen.

Indien je ervoor kiest om deze in de natuur te ontvangen, dan gaat dit door in en rond het prachtige natuurgebied “De Blankaart” te Woumen (Diksmuide). Ik geef hierbij standaard het algemene adres mee. De plek in dit gebied die toont zich eigenlijk altijd aan mij wanneer ik me enkele dagen vóór onze ontmoeting afstem op jou en op welke plek het beste voelt en zal zijn voor jouw Nature Healing in de natuur. Daardoor kan het zijn dat de adresgegevens nog wijzigen. Uiteraard mag je van mij een mailtje of sms’je verwachten indien het adres verandert.

Wil jij hier graag van genieten op een andere plek in de natuur? Neem dan gerust even contact met me op. Dan kijken we samen naar wat er mogelijk is, want alles is mogelijk :-).

Verlichting ~ Ruimte ~ Ontspanning

Je kunt ook kiezen voor mijn Healings-traject

Een traject bestaande uit 3 Nature Healing-sessies met daarbij als extra meerwaarde het ontvangen van persoonlijke begeleiding van mij tussen jouw Healing-sessies door, als enorm deugddoende ondersteuning tijdens jouw groei- en healingsproces(sen).

Wanneer je groeit, kom je steeds op andere, nieuwe lagen terecht. Lagen waarbij terug plekken zichtbaar worden die om healing vragen. Of door wat er geheeld werd, wordt weer een ander stukje aangeraakt, weer een stukje verder en dieper, dat zich laat zien om geheeld en bevrijd te worden.

Dan is het fijn dat je een aantal Nature Healing-sessies vrij kunt boeken en daarbij tussendoor ook nog eens beroep kunt doen op extra begeleiding en ondersteuning.

Ontdek hier alles over mijn Healings-traject

Jezelf bevrijden
van energetische blokkades
die jouw verbinding met
wie je werkelijk bent,
jouw ware natuur belemmeren.

Hartverwarmende woorden…

(via skype)

Via Skype heb ik een healing ontvangen van Tineke. Ze begon met het geluid van een oceandrum en dat gaf zo’n heerlijk gevoel! Alsof mijn veld heel liefdevol werd schoongespoeld.

Daarna werd mijn veld met hele liefdevolle en super zachte energie ‘gemasseerd’ ter voorbereiding op het krachtigere gedeelte van de healing. Langzaam werd de energie krachtiger en ontstonden er beelden van herinnering aan een vorig leven.

Door de liefdevolle omhulling van Tineke kon ik die gebeurtenis onder ogen komen, aankijken en loslaten. Toen ontstond er zo’n zachtheid, ruimte en rust in mijn lijf. Heel fijn.

Mirjana Scheepens

(in de natuur)

“Ik geniet nog na en voel nog steeds die moeiteloze oprichting in mijn lichaam, het klaar zijn om nieuwsgierig mijn verdere reis in vertrouwen aan te gaan.

Ik neem het gevoel van hartsverbinding met de boom heel sterk mee, en ook het geworteld zijn in moeder aarde via mijn voetzolen. Het is een gevoel dat ik instant kan oproepen, ook als ik op mijn werk zit en niet meteen in de natuur. En voor dat laatste ben ik heel blij, want dat was precies wat ik nodig had: op de momenten dat ik uitgedaagd word, toch nog die connectie voelen en weten dat ik nooit alleen ben. Ik word meteen beloond met hetzelfde gevoel als bij die boom en kan ahw ‘inpluggen’ en met een gerust gevoel uit mijn over-denkende hoofd stappen en me overgeven aan de wijsheid van mijn hart, mijn lichaam, mijn hogere zelf, het licht, hoe je het ook noemt. En dan wordt alles ook moeitelozer en stroomt het weer. Dat ga ik nu volgen.

Dankjewel ook voor het delen van de dingen van jezelf, ook dat is voor mij zeer deugddoend! Je hebt mij in elk geval alvast geweldig geïnspireerd!!”

Delphine

(in de natuur)

“Lieve Tineke, het was een bijzondere ervaring, een beetje boven mijn verwachting, want had niet gedacht dat ik zoveel ging voelen tijdens de healing.

Het is precies alsof er in mijn lichaam een ontmoeting is ontstaan tussen boven en beneden zo ergens middenin, ja rond mijn 2de chakra. Een beetje een gevoel van veiligheid.

Het heeft mij allemaal nog meer vertrouwen dat er meer is en dat ik dat mag geloven, het is precies “iets” dat ik heb terug gevonden, nl. wie ik werkelijk ben.

Ik ervaar precies meer energie en voel een enorme rust. Het is alsof dat veilig gevoel dat is binnen gekomen, het resterende patroon van ‘moeten’ heeft weg genomen. Een veilig gevoel van mogen genieten, een drang die is los gelaten, die drang van niet meer ‘moeten’ verantwoordelijk zijn voor iemand anders. Het was als een soort verslaving waar ik niet volledig vanaf geraakte. Het was wel al veel verminderd maar kwam onlangs weer heel erg de kop op steken zodat ik terug moeite had om mijn weg te bewandelen. Ik dwaalde af zoals het wandelen met mijn ogen dicht in de sneeuw, die oefening die je mij gaf.

Ik besef nu pas echt terwijl ik aan het schrijven ben, wat een zalig gevoel er bij mij is binnen gekomen en wat ik heb losgelaten tijdens de healing.

Heel hartelijk bedankt Tineke om wat je doet en om wie je bent.
Warme dankbare knuffel & liefs,”

Kathleen

(in de natuur)

“Ik heb echt deugd gehad van de natuur-feeling en healing-sessie met jou maandag laatst. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij jou en kon vrijuit praten over mezelf en waarmee ik allemaal worstel….

Ik kon ook gemakkelijk jouw uitnodigende oefeningen doen, oa met een boom, al voelde ik niet direct iets wezenlijks in mijn lichaam. Maar toch gebeurde er, zoals jij ook zei, van alles hierbij. Er kwam gaandeweg zoveel los in mij, er kwam van alles naar boven, ik zag beelden van vroeger voor mijn ogen, allerlei herinneringen kwamen in mij op en ik voelde allerlei gevoelens de revue passeren: verdriet, ontroering, kwaadheid, blokkades in mijn buik en keel, maar ook blijheid… Ze volgden mekaar in snel tempo op…

Ik kon alles toelaten en ervaarde hoe het ene overging in het andere, met tijdens de healing een aanstekelijke lach en leuk opkomende blijheid. Ik voelde me een pak lichter ineens en heb daar de rest van de dag zo van kunnen genieten. Ik voelde me precies als herboren en krachtig.

Alvast hartelijk dank voor jouw ‘zijn’, Tineke, ik heb er enorm veel aan gehad.”

Anoniem

(via skype)

“Echt zo bijzonder en zo mooi! Ik had dit echt niet verwacht.
Heb er echt nieuwe inzichten uit gehaald. Dank je wel lieve Tineke!!”

“Echt gaaf Tineke, dat jij je zo kan openen voor de natuur
en het via jou mij kan laten voelen.
Ik heb dat nog nooit zo ervaren!!
Wat jij kan is kei gaaf en zuiver!!”

Yvonne Timmermans

(in de natuur)

“Ik voel sinds de coaching en healing met jou dat mijn connectie met de natuur (en evenredig die met mezelf) nog verdiept is.

Die aanmoediging dat ik dit mág ontvangen, is wat mij het diepst geraakt heeft bij onze wandeling samen. Je hebt mij héél veel inzichten gebracht door de juiste vragen te stellen of mij op de juiste momenten attent te maken op signalen.

Je aanwezigheid, jouw blije, zo verfijnde manier van zijn, jouw zachtheid en tegelijk de kracht die je uitstraalt, zijn voor mij zeer deugddoend en inspirerend.”

Delphine

Via mijn blogposts deel ik ook
vaak over m’n Nature Healing-sessies.

Blogposts over Nature Healing-sessies
Jouw investering in jezelf

 Als jij je klaar voelt om jezelf verder te bevrijden
in de weg naar jouw ware natuur
& je voelt dat mijn Nature Healing
iets is voor jou.

  • 1x Nature Healing-sessie

  • In de natuur of via Skype

  • Incl. afsluitende afgestemde & ondersteunende boodschap

  • Jouw investering:
    88,00 EUR (incl. 21% BTW)

Wanneer je op de knop hieronder klikt, kom je in mijn online boekingsagenda terecht,
waar je jouw sessie onmiddellijk kunt inplannen op het door jou gewenste moment.

Na jouw boeking ontvang je een mailtje met daarin jouw boekingsgegevens en een betaallink.
Van zodra jij jouw sessie betaald hebt, ontvang je van mij naast de factuur
ook zo snel mogelijk een bevestiging van jouw boeking.

JA, ik boek voor mezelf een Nature Healing-sessie
Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een sessie en een traject?

Een sessie is een losse, enkele sessie die je kunt boeken zo vaak en wanneer je wilt. Terwijl een traject een bundel is bestaande uit meerdere sessies die je kunt boeken over een bepaalde periode met daarbij als extra meerwaarde: persoonlijke ondersteuning & begeleiding van mij tussen jouw sessies door.

Mijn trajecten noem ik daarom ook wel begeleidingstrajecten, want wanneer je instapt, kun je afhankelijk van het traject een bepaald aantal sessies binnen een bepaalde periode boeken met als één van de grote voordelen dat je steeds beroep kunt doen op tussentijdse ondersteuning (tussen de sessies door). Wat superfijn en deugddoend is en sowieso een enorme ondersteuning tijdens jouw groei- en helingsproces(sen), dat kan ik zelf alleen maar bevestigen uit eigen ervaring van trajecten die ik zelf volgde.

Het effect van een traject is zo véél diepgaander en geeft jouw groei zo’n enorme boost. Net door mijn eigen ervaring heeft de trajectvorm hoe ik deze heel graag wil aanbieden zich ontvouwd. Ik voel dat ik heel graag op deze manier met jou wil werken, jou begeleiden & ondersteunen “along your way” net die enorme meerwaarde bieden qua begeleiding & ondersteuning tijdens jouw persoonlijke & unieke groeiproces.

Een Healing-sessie duurt ongeveer een uur, soms kan het wat langer zijn, soms wat korter, hangt af van healing tot healing. In m’n online agenda wordt een uur genomen zul je zien, waarbij ik sowieso ook aanraad om voor jezelf in jouw agenda minstens zo’n 15 min. vóór onze sessie vrij te houden om zo al wat rust & stilte in te bouwen met en voor jezelf, is super effectief voor jouw Nature Healing.

Je boekt jouw sessie online.

Wanneer je op de knop “Ja, ik boek voor mezelf een Nature Healing-sessie” hierboven klikt, kom je terecht in mijn online boekingsagenda. Hier kun je bladeren door mijn agenda naar het door jouw gewenste moment en onmiddellijk jouw sessie inboeken.

Na boeking ontvang je in jouw mailbox een mailtje met daarin een overzicht van jouw boekingsgegevens en een betaallink. Van zodra jij jouw sessie betaald hebt via deze betaallink, ontvang je van mij zo snel mogelijk een bevestiging van jouw boeking/sessie.

Nee, in principe niet.

Daar ik hou van praktische & efficiënte administratiemethodes, ga ik zelf ook op zoek naar wat hier het beste bij past, de digitale wereld valt nu éénmaal niet meer weg te denken en gelukkig maar ;-). Naast dat deze online boekingsmanier makkelijk is voor mij is het dat sowieso ook voor jou, want jij krijgt een bevestiging van zowel je boeking als betaling in je mailbox. Ook ontvang je 2 dagen vóór onze afspraak eveneens nog even een herinnering via mail en kun je de boekingsdatum makkelijk in jouw digitale agenda opslaan. Echt superhandig allemaal.

Lukt het jou echter echt niet om een boeking te doen via mijn online agenda, stuur mij dan gerust een mailtje naar: tineke@tinekevanheule.be.

De betaling gebeurt online, via de betaallink die je terug vindt in het mailtje met het overzicht van jouw boekingsgegevens. Je betaalt dus pas na boeking van jouw sessie in mijn online agenda.

Met die betaallink kom je in mijn webshop* terecht, waar je op een overzichtelijke en makkelijke manier verder door jouw bestelling- en betalingsproces wordt geleid. Betaling verloopt via Mollie waarbij je kunt kiezen voor betaling met Bancontact of iDeal.

De boeking van jouw sessie in mijn agenda wordt dus pas door mij bevestigd en is definitief, na ontvangst van jouw betaling.

*Betaling van losse, enkele sessies  en workshops gebeurt altijd via mijn webshop.
Je kunt er trouwens vrijblijvend voor kiezen of je in mijn webshop een account aanmaakt of niet. Het is dus niet verplicht voor het kunnen afronden van je bestel- en betaalproces. Een account is wel handig voor als je in de toekomst nog losse sessies wilt boeken of deelnemen aan workshops, want zo hoef je je gegevens tijdens het bestel- en betaalproces in mijn webshop niet telkens helemaal opnieuw in te geven, maar kun je dan gewoon makkelijk inloggen en jouw bestel- en betaalproces vervolledigen.

Nee, in principe niet.

Daar ik hou van praktische & efficiënte administratiemethodes, ga ik zelf ook op zoek naar wat hier het beste bij past, de digitale wereld valt nu éénmaal niet meer weg te denken en gelukkig maar ;-). Naast dat deze online manier makkelijk is voor mij is het dat sowieso ook voor jou, want jij krijgt een bevestiging van zowel je boeking als betaling in je mailbox. Je hoeft vóór onze afspraak ook niet meer te denken aan het mee nemen van cash geld. Ook ontvang je 2 dagen vóór onze afspraak eveneens nog even een herinnering via mail en kun je de boekingsdatum makkelijk in jouw digitale agenda opslaan. Echt superhandig allemaal.

Lukt het jou echter echt niet om een boeking te doen en/of de betaling te vervolledigen, stuur mij dan gerust een mailtje naar: tineke@tinekevanheule.be.

Ja 🙂

Na betaling ontvang je een factuur van jouw bestelling in jouw mailbox.

Daarnaast ontvang je na betaling ook zo snel mogelijk een mailtje met daarin de bevestiging van jouw boeking.
De boeking van jouw sessie in mijn agenda wordt dus pas door mij bevestigd en is definitief, na ontvangst van jouw betaling.

Je ontvangt na betaling dus 2 mailtjes van mij: ééntje met daarin de factuur (betalingsbewijs) en ééntje met daarin de bevestiging van jouw boekingsmoment (boekingsbewijs).

Mocht er iets tussenkomen, dien je jouw boeking tijdig (minstens 2 dagen (48 uur) vooraf) te annuleren en/of jouw boeking te verplaatsen naar een nieuwe datum. Je kunt dit doen met de links die je zult vinden in de bevestigingsmail. Hou dit mailtje dus best bij.

Wat betreft de verdere annulatievoorwaarden bv. bij laattijdige annulatie van minder dan 48 uur op voorhand, dan wordt deze gerekend als sessie en wordt er voor deze sessie geen andere datum meer voorzien en is deze te betalen.

Wanneer een sessie van mijn kant onverwachts niet kan doorgaan, dan neem ik altijd contact met je op en laat ik je weten wat er aan de hand is. Vervolgens krijg jij de mogelijkheid jouw sessie in te halen op een ander moment dat past voor jou.

Hierover kun je ook alles lezen in mijn Algemene Voorwaarden.

Aangezien ik jouw privacy net zo belangrijk vind als jij, behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de wetgeving rond gegevensbescherming (AVG/GDPR).

Er wordt daarom zowel via m’n webshop op ‘tinekevanheule.be’ als m’n online academieruimte op ‘createafreeandhappylifefromwithin.com’ ook enkel naar die gegevens gevraagd die nodig zijn om jouw boeking, bestelling & betaling zo soepel mogelijk te laten verlopen en te kunnen verwerken. Je kunt er alles over lezen in mijn Privacyverklaring.

Heb je nog een vraag?

Ik beantwoord ze graag :-).
Stuur mij hiervoor gerust een mailtje naar: tineke@tinekevanheule.be
waarna we verder kunnen afstemmen via mail, telefoon, Skype,…
of
boek via de knop hieronder een gratis online meeting van een halfuurtje
voor het stellen van jouw vragen.

Ik boek graag een gratis online meeting
Quote - Tineke Vanheule
Tineke handgeschreven