Online Aardings- & Ontspannings-programma

Aarden & Ontspannen…

Allebei zijn ze voor mij onlosmakelijk verbonden met & essentieel wanneer je een vrij & gelukkig leven vanuit wie je werkelijk bent wilt creëren. Uit je hoofd, terug in je hart, leven vanuit jouw hart, jouw gevoel, in verbinding met jouw natuur.

Omdat ik hierin zelf al een hele weg afgelegd heb en deze ook nog steeds verder aan het bewandelen ben; want ja het blijft een ‘ongoing process’ dat zich steeds verder verdiept; voelde ik dat ik als het ware geduwd werd hier naast in m’n sessies met klanten ook online meer mee te gaan doen. Mijn ervaringen, tools, tips, tricks, afgestemde oefeningen,… voor veel meer mensen beschikbaar te stellen.

Daarmee was mijn online programma rond “Aarden & Ontspannen” geboren.

Ik creëerde een Mini-versie & een Maxi-versie, waarbij de Mini-programmaversie eigenlijk een soort van mini-voorsmaakje is op het Maxi-programma dat eraan komt. In de Maxi-versie ga ik namelijk véél uitgebreider & dieper in op het wat, hoe,… van “Aarden & Ontspannen” aan de hand van video’s, audio’s, reflectiebladen, mijn eigen ervaringen, processen, wat werkt voor mij,… zodat ook jij hierdoor steeds meer die verandering gaat voelen in jezelf, steeds meer & makkelijker in jouw kracht gaat kunnen blijven en staan (heel belangrijk als je supergevoelig bent) en je steeds makkelijker die balans in jezelf zult voelen, kunnen bewaren en herstellen los van wat er rond en/of in je gebeurt.

En natuurlijk zit er in beide programma’s ook heel wat bomen- en natuurenergie verwerkt, die je zult voelen als een liefdevolle doorstroming en een extra deugddoende ondersteuning…

Enjoyyy… 💖😃

Wat is een online programma?

Een programma dat je online aankoopt en waarbij je na betaling via jouw persoonlijk logingegevens toegang krijgt tot een online platform (leeromgeving, academie) waarop je alle inhoud van het aangekochte programma kan raadplegen en het programma op jouw ritme en tempo kan volgen waar en wanneer en zo vaak je maar wilt. Suuuperfijn… is dat.

Hoe gaat het in z’n werk?

Wanneer je hieronder kiest voor de aankoop van ofwel de Mini-versie ofwel de Maxi-versie van het online programma “Aarden & Ontspannen”, dan kom je voor het verdere bestel- en betaalproces terecht op de website van m’n online academieruimte ‘createafreeandhappylifefromwithin.com’.

Van zodra je jouw bestelling hebt afgerond in mijn online academieruimte ontvang je een mailtje met daarin jouw persoonlijke logingegevens waarmee jij dan kunt inloggen in mijn academie en daar na betaling kan starten met het volgen van jouw aangekochte online programma.

Na betaling ontvang jij trouwens onbeperkte toegang tot de door jouw aangekochte online programma(‘s) (= inclusief latere updates, aanvullingen,…).

Is er nog iets onduidelijk, kijk dan gerust ook even bij de “Veelgestelde vragen” onderaan deze pagina.

Hieronder mijn Facebook-live van 13/08/2019 waarin ik de superleuke primeur deel
rond mijn online Mini-programma “Aarden & Ontspannen”
in afwachting van de verdere ontwikkeling & ontvouwing van de Maxi-versie.

De eerste 20 sec. is het beeld wat wazig door de Facebook-upload.

Mini
Mini-versie - online programma - Aarden & Ontspannen - Tineke Vanheule

Een Mini-voorsmaakje op het Maxi-programma…,
bestaande uit 3 audiobestanden waarvan:

✨ 1 hele krachtige afgestemde aardingsoefening waarbij je naast jezelf aardt in Moeder Aarde, je jezelf ook aardt in Source (= de Bron) en je daarnaast ook nog eens jouw hele energieveld zuivert, zodat je krachtig en stevig staat en makkelijk bij jezelf kan blijven;
✨ 1 superdeugddoende ontspanningsoefening waarbij je je bewust wordt van de spanningen in je fysieke lichaam, hoe je deze delen ontspant en wat de kracht van je ademhaling hierbij is;
✨ 1 magische helende ontspanningsaudio in samenwerking met o.a. de natuurelementen…

Voor wie heel graag:
✺ haar/zijn dag wil starten op een krachtige manier ofwel met een krachtige Aardingsoefening;
✺ doorheen de dag makkelijker in balans wil blijven, bij zichzelf los van wat er rond & in jezelf gebeurt;
✺ zich bewuster wil worden van spanningen in haar/zijn lichaam;
✺ meer wil ontspannen of hier moeite mee heeft;
✺ op diepere lagen ontspanning wil ervaren;
✺ …

En natuurlijk heb ik er ook bomen- en natuurenergie in verwerkt, die je zult voelen als een helende doorstroming en een extra deugddoende en liefdevolle ondersteuning…

& dit voor 47,00 EUR (incl. 21% BTW)

Trouwens een heel fijn en bijzonder weetje: deze soundfiles nam ik allemaal op op 8/8/2019 tijdens de volledige opening van de Leeuwenpoort… 💫✨

Ja, ik bestel deze Mini-programmaversie
Maxi
Mini-versie - online programma - Aarden & Ontspannen - Tineke Vanheule

Op de Maxi-versie van mijn online programma “Aarden & Ontspannen” is het nog even wachten…

Op de hoogte blijven?

Wil jij graag op de hoogte worden gebracht
van zodra de Maxi-versie
van dit online programma online komt?

Schrijf je via het formulier hieronder in op mijn ‘Nieuwsbrieflijst’,
waarmee ik jou hiervan op de hoogte hou.

Door mij aan te melden via bovenstaand formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacyverklaring.

OF…
volg het via mijn social media-kanalen:

Veelgestelde vragen

Van zodra je jouw bestelling hebt afgerond in mijn online academieruimte ‘createafreeandhappylifefromwithin.com’ ontvang je een mailtje met daarin jouw persoonlijke logingegevens waarmee jij dan kunt inloggen in mijn academie en daar kunt starten met het volgen van jouw aangekochte online programma.

Let wel: het is pas na het vervolledigen van de betaling dat je als het ware “eeuwige” toegang ontvangt tot jouw aangekochte online programma(‘s) (inclusief latere updates, aanvullingen,…).

De betaling* van online programma’s gebeurt via mijn online academieruimte ‘createafreeandhappylifefromwithin.com’. Wanneer je hierboven dus klikt op 1 van de 2 bestelknoppen (Mini- of Maxiprogrammaversie) word je naar mijn academieruimte geleid waar je op een overzichtelijke en makkelijke manier verder door jouw bestelling- en betalingsproces wordt geleid. Betaling verloopt via Mollie waarbij je kunt kiezen voor betaling met Bancontact of iDeal.

Deze betaling gebeurt via mijn academieruimte i.p.v. via m’n webshop, omdat jij na bestelling jouw persoonlijke logingegevens via mail ontvangt waarmee jij dan kunt inloggen in mijn academie en daar na betaling toegang krijgt tot alle inhoud van jouw aangekochte online programma.

*Betaling van trajecten en online programma’s gebeurt altijd via mijn academie ‘createafreeandhappylifefromwithin.com’.
Na afronding van jouw bestelling ontvang je onmiddellijk jouw persoonlijke inloggegevens in je mailbox voor toegang tot jouw account op mijn academie waardoor je onmiddellijk aan de slag kunt. Jouw persoonlijke account is sowieso de enige manier hoe jij toegang krijgt tot jouw aangekochte materiaal bv. het boeken van jouw sessies binnen het aangekochte traject. Het is superhandig, want al het nodige rond aangekochte trajecten en/of online programma(‘s) staat er overzichtelijk voor jou verzameld.

Ja 🙂

Bij bestelling van het online programma in mijn online academieruimte krijg je onmiddellijk de factuur te zien, je ontvangt deze sowieso ook in jouw mailbox.

Daarnaast ontvang je ook een mailtje met daarin jouw loginggevens waarmee je kunt inloggen op mijn online academieruimte en toegang krijgt tot jouw persoonlijke account daar.

Ook hier geldt dat je pas toegang krijgt tot jouw aangekochte materiaal van zodra de betaling is vervolledigd in m’n online academieruimte.

Wat als je spijt krijgt, je vergist hebt in je aankoop van dit online programma?

Voor de Mini-versie van het online programma “Aarden & Ontspannen” is er geen opt-out mogelijkheid, daar dit om een heel klein (mini ;-)) programma gaat.

Wat betreft de Maxi-versie, vergissen kan gebeuren, laten we hierover eerst en vooral samen praten. Als tijdens ons gesprek blijkt dat dit online programma toch écht niet is wat je zocht en je er zeker van bent dat je wilt stoppen, dan kun je onmiddellijk uitstappen en ontvang je 50% van het totaalbedrag van het online programma terug op jouw rekening, daar een deel van de inhoud immers onmiddellijk toegankelijk is bij aankoop.

Let wel uitstappen kan enkel en gebeurt in de eerste week (tot 7 dagen) na aanschaf van het online programma, want daarna dan geldt deze opt-out uiteraard niet meer.

Waarom daarna niet meer?
Omdat je daarna al hebt kunnen genieten van de volledige inhoud van het online programma.

Aangezien ik jouw privacy net zo belangrijk vind als jij, behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de wetgeving rond gegevensbescherming (AVG/GDPR).

Er wordt daarom zowel via m’n webshop op ‘tinekevanheule.be’ als m’n online academieruimte op ‘createafreeandhappylifefromwithin.com’ ook enkel naar die gegevens gevraagd die nodig zijn om jouw boeking, bestelling, betaling en toegang tot mijn online academieruimte zo soepel mogelijk te laten verlopen en te kunnen verwerken. Je kunt er alles over lezen in mijn Privacyverklaring.

Heb je nog een vraag?

Ik beantwoord ze graag :-).
Stuur mij hiervoor gerust een mailtje naar: tineke@tinekevanheule.be.

Quote Aarden & Ontspannen - Tineke Vanheule
Tineke handgeschreven