The Courage to be Truly You - Mijn Podcast - Tineke Vanheule

Welkom bij mijn Podcast:
The Courage to be Truly You

De moed om jezelf te zijn, te zijn wie je werkelijk bent.
Leven vanuit je hart, jouw ware zelf.
Innerlijke vrijheid & geluk.
Steeds meer vrij, steeds meer jij.

Het vraagt moed keer op keer om jezelf van al die lagen die over je werkelijke zelf liggen te bevrijden en zo een vrij en gelukkig leven te creëren van binnenuit.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren?
Voel jij dat je dit ook graag wilt en vraag je je af hoe ook jij dit voor jezelf kunt creëren?
Lukt het jou nu (nog) niet?
Vind je het fijn om op het juiste moment die reminders, handvaten,… te ontvangen?
Voel en weet jij al langer dat er zo véél meer is?
Wil jij ontwaken uit de illusie en jouw bewustzijn verruimen?
Wil jij terug in contact komen met jouw Team van lichtwezens?

Wel lieve Jij, speciaal voor jou, maakte ik deze podcast, om jou te inspireren, licht te brengen op jouw pad, zodat ook jij je steeds meer terug gaat herinneren wie je werkelijk bent en van hieruit je leven gaat leiden.

Voel of dit resoneert met jou & zoja geniet van mijn podcast :-).

It’s a wonderful journey here on Earth, one beyond imagination. You have chosen to be here. You have a unique plan. Trust your plan, always, because your plan unfolds exactly as it’s meant to be, it’s all about divine timing. You are not alone here dear one, look around you and feel all that light & love. That is who you truly are. It’s time to remember how beautiful & powerful you are.

Mijn podcast is naast Souncloud ook te beluisteren via iTunes, Apple Podcasts, Spotify en mijn website.

Enjoyyy…

Luister hieronder naar mijn podcast.

Ben je nog niet zo thuis in de Podcast-wereld.
Klik dan hier even voor meer info
ook rond het luisteren via verschillende kanalen.

Enjoyyyy :-).

Tineke handgeschreven
Nieuwste aflevering

Mijn nieuwste podcastaflevering rechtstreeks in je mailbox?

Ja, ik ontvang deze graag via mail
Wegwijs raken in de podcastwereld

Een podcast is een geluidsopname en bestaat uit een serie van audiobestanden waar je gratis kan naar luisteren via verschillende kanalen zoals Soundcloud, Spotify, iTunes, Apple Podcasts,…

Om te kunnen luisteren hoef je enkel internet en ofwel smartphone, tablet of computer bij de hand te hebben. Sommige kanalen kunnen beluisterd worden via je internetbrowser, terwijl andere het downloaden van de specifieke app vragen.

Dat doe je hierboven op deze pagina, daar vind je de recentste aflevering alsook alle voorgaande podcastafleveringen. Druk op de PLAY-knop en geniet :-).

Wil jij graag een mailtje ontvangen van zodra een nieuwe podcastaflevering online komt? Dan kun je je hiervoor aanmelden via de desbetreffende knop op deze pagina bij “Mijn nieuwste podcastaflevering rechtstreeks in je mailbox”.

Met je internetbrowser
Ga naar Soundcloud en zoek op mijn naam Tineke Vanheule. Wanneer je inlogt of een (gratis) account aanmaakt of hebt, kun je mij ook volgen, waardoor je dan vanzelf de nieuwe afleveringen op jouw account te zien krijgt. Je kunt afleveringen opslaan in een lijst, of downloaden om ook offline te beluisteren.

Met de app
Hiervoor download je de Soundcloud App via jouw App-store op je toestel. Verder werkt het hetzelfde zoals beschreven hierboven.

Met je internetbrowser
Ga naar Spotify en log in of maak een (gratis) account aan. Daarna kun je luisteren via de Web Player (let op wordt niet ondersteund door alle internetbrowers). Zoek op The Courage to be Truly You en geniet van het luisteren :-). Via Spotify kun je mij ook volgen, waardoor je dan vanzelf de nieuwe afleveringen op jouw account te zien krijgt. Je kunt afleveringen opslaan in jouw bibliotheek of downloaden om ook offline te beluisteren.

Met de app
Je kunt de app voor op je computer downloaden, dat doe je hier. Verder werkt het hetzelfde als in je internetbrowser. Voor mobiel en tabletgebruik kun je de Spotify App downloaden via de App-store op jouw toestel. Kom je er niet uit? Hier vind je alle info over de Spotify App.

En als je dat fijn vindt, mag je mij tijdens het luisteren ook steeds taggen op social media via Instagram-stories en Facebook, dat kun je doen via de “Delen-knop”, dat vind ik sowieso ook altijd superleuk om te ontvangen, maar voel je hierin vooral vrij.

Met iTunes op je computer
Download eerst het programma iTunes of open het direct om mijn podcast te kunnen beluisteren, afleveringen te downloaden om offline te luisteren en om je op mijn podcast te abonneren. Zo krijg je een melding van zodra een nieuwe aflevering online staat. Ga hiervoor naar de categorie “Podcasts” en zoek op Tineke Vanheule.

Met de app (vooral voor Apple-gebruikers)
De app staat standaard op Apple-toestellen. Open deze en zoek op The Courage to be Truly You of op Tineke Vanheule, om te luisteren en genieten druk je op de gewenste aflevering en op play :-).

Via iTunes kun je ook een review schrijven, wat je vindt van mijn podcast, wat deze jou brengt,… Ik vind het heel fijn als jij hier even de tijd voor wil maken, maar voel je hierin vooral vrij.

En als je dat fijn vindt, mag je mij tijdens het luisteren ook steeds taggen op social media via Instagram-stories en Facebook, dat vind ik sowieso ook altijd superleuk om te ontvangen en ook hier weer voel je vrij.

Heb je een iPhone, iPad of iPod Touch? Apple heeft een iOS app speciaal voor Podcasts. Je kunt hem gratis downloaden in de App Store of openen op jouw telefoon, vaak is deze standaard op je toestel aanwezig. Klik rechtsonderin in het zoekbalkje en typ Tineke Vanheule. Je kunt je er abonneren om alle nieuwe afleveringen direct te beluisteren.

Kom je er niet uit? Hier vind je alle info over Apple Podcasts.