Ervaringen

2-daagse natuurbeleving: Terug naar de essentie

Ik vond de 2-daagse een wonderlijke, verfijnde beleving. Ik voelde de passie waarmee Tineke alles bracht. Ik heb genoten met gans mijn lichaam en mijn ziel. Alles was zo verzorgd en tot in detail uitgewerkt. Ik heb mij gedragen gevoeld door Tineke en de natuur.

De warmte & liefde waarmee Tineke met de natuur verbonden is, heeft ze met haar eigen Zijn ook bij ons laten binnenkomen. Ik ben dankbaar om dit alles te mogen ontvangen. Eigenlijk zijn er voor mij geen woorden genoeg om te kunnen uitleggen wat ik voel.

Liefde & energie heb ik voelen stromen. Ik zou zeggen aan ieder die van de natuur houdt, maak het mee, dan weet je wat ik bedoel en hoe ik mij nu voel. Er is zovéél te ontdekken samen met Tineke, van binnen naar buiten.

Dank u wel lieve Tineke <3

Kathleen Decommere
Ik vond het super. Echt bewuster leren omgaan met de natuur en ook met wat ik zelf het meeste gebruik om de natuur waar te nemen. Blij voor mezelf dat ik zovéél kan voelen, dus ook veel kan genieten van wat de natuur te bieden heeft.

Zalig om weer meer te aarden en bewust te worden van de natuurelementen om me heen, I love the earth!

Het besef ook dat je de natuur echt kunt beleven en voelen. Zoals de liefde voor de bomen: de steun en de schaduw die ze bieden. Heel dankbaar ook dat ik de zee met heel mijn wezen kon voelen, proeven, ruiken,… Leve de vuile blote voetjes ook!

Het was mooi, dankbaar ook dat ik je vuurkorfervaring mocht meemaken. Enorm genoten van het samenzijn, samen horen, samen zingen, samen warm,… <3

Bedankt voor de natuurelementen!

Lotte Larnoe
De verstilling heeft me (de) inzicht(en) gebracht die ik nu even nodig had om m’n pad verder te wandelen.

Tineke heeft me dingen aangeboden waarmee ik vanuit het pad dat ik al heb afgelegd reeds vertrouwd ben en toch heb ik me weten te raken. De natuur weet wat we nodig hebben, de natuur heeft ook alles te bieden wat we nodig hebben.

Deze 2-daagse heeft me de verstilling gebracht die ik nu even mezelf cadeau wilde doen. Het is ook telkens een wonder hoe alles juist is, zeker het kaartje dat ik tijdens de afsluitavond aan het kampvuur heb getrokken. Nu weet ik wat ik wil gaan doen.

Dankje voor je Zijn Tineke

Christa Bertrem
De 2-daagse was voor mij een deugddoende ervaring met de verstilling in de natuur. De natuur in alle aspecten beleven, geeft mij energie. Hoe graag ik ook veel volk rond mij heb, toch heb ik de rust en de stilte van de natuur ook broodnodig. Dat alles samen met een klein groepje beleven was geweldig en ik kon de dankbaarheid voelen dat ik dit mezelf cadeau heb gegeven.

Tijdens deze twee dagen heb ik echt genoten van het enthousiasme van Tineke hoe ze zorgvuldig en fijn het programma heeft aangebracht. Een echte aanrader voor anderen om het eens mee te maken! Zowel in de Blankaart als de volgende dag met de fietstocht: de verstilling, de verbondenheid met de natuur door de oefeningen,… ook de verbondenheid met ons groepje.

De prachtige ligging van ons verblijf, het enthousiasme van gastvrouw Monica gaf mij nog een extra boost van geluk en inspiratie. Het smakelijk en met veel liefde klaargemaakte ontbijt was verrukkelijk!

Op de laatste avond zorgde Tineke voor een prachtig kampvuur met sfeervolle toetsen en met zo véél betekenis in wat we samen deden.

Dank je wel Tineke voor deze prachtige dagen die je zo goed hebt aangebracht, zorgvuldig en met veel liefde in elkaar hebt gestoken en ik wens je nog veel succes in de toekomst van nog vele 2-daagse natuurbelevingen, wat ik iedereen kan aanraden! 🙂

Chantal Bogaert
Natuur – beleven
Ik vertoef veel in de natuur, veelal alleen. Dit te kunnen delen is mooi meegenomen. Horen hoe een ander ziet, hoort, voelt,… is een bron van inspiratie om eens door een andere bril te ervaren.
Linda Vanheste
Super! Ik leefde eens twee dagen voor mezelf in de natuur en in verbondenheid met de ganse groep. Ieder voor zich en toch samen. Veel variatie en alles op een losse, ontspannen en vrolijke manier.

Ik ben heel blij dat ik dit mocht meemaken en ik ga er nog héél véél aan terug denken. Ik heb de natuur en de mensen rond me ontdekt, de mooie kanten ervan ontdekt. Ieder mocht zijn, wie ze zijn. Respect en eerbied voor de natuur en voor de mensen.

De rust die Tineke uitstraalde, straalde uit op mij. Ik heb echt in de natuur geleefd en er ook leren van genieten in stilte,… Tijd voor jezelf, leven als een kind in de natuur, verbonden zijn met de natuur en met de mensen uit de groep, een verrijking.

Dank u Tineke

Monique Culot