Nature Healer

This is me,
I am me,
I am free
I am pure
I am love,
I am light,
I am nature,
I am…

a Nature Healer…

Hoe is dit gekomen?
Hoe heb ik mij dit terug herinnerd?
Dat is een reis op zich,
waar ik je graag even
op mee neem…

Let me take you back in time…

Toen ik enkele jaren geleden terug in contact kwam met mijn diepe verbondenheid met de natuur kon ik me niet voorstellen wat dit nog allemaal in petto had voor mij en anderzijds eigenlijk heb ik het altijd geweten…

Begin 2017 voelde ik heel sterk hoe ik echt terug helemaal klaar was om me volledig open te stellen voor het contact met die wereld en andere dimensies die zich achter de sluier van het zichtbare bevinden, die zogenaamde “onzichtbare” wereld, haar magie,… Een wereld waarin ik altijd geloofd heb, gevoeld heb dat deze er was, weten dat er zo véél meer is. Een diep weten dat het leven op Aarde niet alleen maar is wat het lijkt dat het is.

In dat jaar begon ik op steeds diepere levels voeling te krijgen met de natuur, haar lichtwezens, nature spirits, engelen, gnomes, fairies,…

England Tineke Vanheule

En toen kwam Engeland…

Door een programma dat ik volgde, ging ik halfweg augustus 2017 voor het eerst op Soul Journey naar Engeland, naar the Womb of the Goddess, waar ik op bijzondere krachtplekken al mijn chakra’s opende.

It was quite a journey,
one of those I will always remember,
because of all the magic…

Het was zo’n bijzondere reis die mij terug zoveel meer vertrouwen heeft gegeven rond mijn helder (aan)voelen van energie(ën).

Het was een reis waarin ook een hele nieuwe laag in mezelf zich openbaarde, een enorme verdieping in mijn contact & verbondenheid met de natuur.

Daarvoor neem ik je even terug mee naar dat magische moment…

De plek van de 5de chakra, de keelchakra,
daar zit ik dan op deze hill
met fantastisch uitzicht op de prachtige omgeving…
Plots voel ik de behoefte om recht te staan,
om ergens intuïtief op de rand van de hill te gaan staan…
En ik voel diep vanbinnen een enorme drang opborrelen,
een drang die ik weleens vaker gevoeld heb,
maar nu zo sterk opborrelt,
dat ik het niet langer kan en wil tegenhouden…

Ik voel dat ik wil bewegen en automatisch begin ik te wiegen,
op het ritme van de wind voelt het
waarbij ook m’n handen de lucht ingaan,
alsof ze dansen met en op de wind,
ritmische, sierlijke en vloeiende bewegingen
en wat ik op dat moment voel, is onbeschrijfelijk…

Ik voel me helemaal tot in mijn allerdiepste Zijn verbonden,
in contact staand met alle bomen, dieren, de natuur
die vanop de hill overal om me heen te zien is
tot helemaal aan de horizon en nog veel verder,
alsof ik één van hen ben…

Wowwww… wat is dit…,
het raakt me zo diep,
tranen van ontroering stromen over m’n wangen,
want dit voelt zo herkenbaar.
Het is alsof ik via m’n handen iets/informatie ontvang,
maar ook stuur, geef, als het ware communiceer,
alsof het door mij gaat.
Ik voel zo’n enorme energie in m’n handen, zoveel power
alsof ik de natuur leid, maar ook van de natuur ontvang.

Zoals iemand me nadien zei:
“Het was alsof je de natuur aan het dirigeren was
en je net de dirigent van de natuurwezens was,
mooie symfonie maakte je.”

Iemand anders zei me:
“Het was alsof je licht stuurde,
prachtig om te zien.”

En ja dat voelde ook echt allemaal zo.
Zo’n intens, bijzonder moment was dat…,
ik voelde me zo krachtig
en tegelijk zo diep geraakt door wat er
met en in mij gebeurde, wat ik waarnam,
hoeveel kracht ik voelde in m’n handen,
hoe diep verbonden ik me voelde met de natuur.

Wat een fantastische openbaringen gebeurden er
tijdens dat magische moment,
die allemaal voelden als thuiskomen,
zo’n enorme herkenning:
This is me,
I am me,
I am free,
I am pure,
I am love,
I am light,
I am nature,
I am a Nature Healer…

Want sindsdien kreeg ik ook steeds het woord ‘Nature Healer’ door…

Ik liet het zich verder openbaren…

& ging er ondertussen ook mee aan de slag. In Engeland was mij namelijk al duidelijk geworden dat ik de natuur kan helen wanneer deze bv. té belast is met lagere energieën: “clearing the darkness into light & love again”.

Zo trok ik enkele dagen na m’n thuiskomst van deze magische reis de natuur in, waarbij ik vooral ook heel benieuwd was hoe dit voor mij zou voelen met alles wat zich geopenbaard had en wat ik had ervaren in Engeland.

Wat ik die namiddag beleefde: kippenvel… Ik herinner me nog dat ik mezelf de hele tijd afvroeg: kan dit wel, ik droom dit,… Yep m’n hoofd had er best nog wat moeite mee toen. Mijn voelen & weten echter waren zoveel krachtiger.

Ik voelde zodra ik m’n auto uitstapte die drang en het ritme al en begon te bewegen met m’n handen & armen, waarbij ik voelde hoe het licht uit m’n handen stroomde richting de natuur en hoewel het druk was in het bos, bleef ik het verder doen, soms wat meer verborgen, want ik vond het toen best ook nog wat spannend om dit eveneens in m’n eigen omgeving te doen, maar ik kon en wou het niet tegenhouden en op één of andere manier, waar ik ging, gingen de mensen net weg of wandelden ze een andere richting uit.

Ik voelde hoe ik de natuur heelde terwijl ik intuïtief m’n weg vervolgde, dat trouwens een pad vol witte pluimpjes bleek te zijn. Rondom mij voelde & ervaarde ik zo intens véél liefde & dankbaarheid. Ook voelde ik de overvloedige steun & aanwezigheid van Engelen. Zo kwam ik op een gegeven moment ook op een punt waar ik naar boven keek en er op dat moment een wind opstak waarbij de boomtoppen die ik zag, begonnen te wiegen in de wind en ze mij dankten met hun wiegedans, want zo plots als de wind opkwam, ging ie ook weer liggen. En zo ging het nog wel even door… ik voelde zo’n energie vanuit m’n handen stromen & ik hoorde: “Welcome home”.

Magical moment - Tineke VanheuleWelcome home - blog Tineke Vanheule
Magic - Tineke Vanheule

& ik integreerde het in m’n Nature Feeling-sessies…

Ik was recent gestart met mijn Nature Feeling-sessies en besloot op aanraden van een vriendin om tijdens zo’n natuurverbindingssessie eens te kijken wat het zou teweeg brengen bij iemand, als ik deze persoon op een plek in de natuur plaatste terwijl ik de natuur een healing gaf….

Die eerste keer, ik herinner het mij nog goed, was echt een heel bijzonder en krachtig moment, dat deze persoon eveneens heel sterk voelde, er kwam meer licht in haar 2de chakra. Het was één van die magische momentjes want wat bleek nadien… dat net op de plek waar ik stond, midden in de schaduw van de kruin van een boom, dat die schaduw de vorm had van een hart en eigenlijk ook van Engelenvleugels.

En wat ik toen deed, de natuur een healing geven met iemand erin, was eigenlijk zonder dat ik het op dat moment besefte al de weg naar wat zich verder zichtbaar wou maken…

Nadat ik tijdens mijn Soul Journey in Engeland deze diepere laag in mezelf (her)ontdekte, waarbij Nature Healer & het helen van de natuur zich openbaarden, voelde ik toen al dat dit nog maar het begin was van iets nog veel groters…

En toen was er die zondag halfweg september…

… de dag dat m’n Nature Healing naar een compleet nieuw level getild werd toen duidelijk werd dat ik naast de natuur ook mensen kan helen met behulp van de kracht en energie van de natuur.

Tijdens een heerlijk terugkomverwendagje & samenzijn als afsluiter van een intensief begeleidingstraject dat ik had gevolgd, trokken we ook even de natuur in. Ik stond daar aan een prachtig meer, achter me berkenbomen, het was toen dat iemand me zei: “Ik zag je daar staan: alle bomen maakten een lijntje met je, zo achter in je hart. Het leek alsof je een magneet was voor hun energie. ‘Harnessing Nature’s Power’ hoorde ik in mijn hoofd. En ik zag het gebeuren! Stralen uit je handen, wat een mooie zachte kracht. En wat een power!”

Ikzelf had eerst zoiets van euuuh watttt?… ik voel het niet, enne ook die stemmetjes waren er weer even: kan dit wel, stel ik mij dit niet voor, want tuurlijk voelde ik het wel, het voelde nl. zo als vanzelfsprekend voor mij dat ik er gewoon niet bij stil stond dat dit gebeurde, dat de bomen en de natuur via mij, mijn hart hun kracht & energie geven waardoor ik de persoon voor mij kan helen op plekken waar er bv. een blokkade zit.

En eigenlijk was dit net hetgeen wat ik had gedaan tijdens m’n Nature Feeling-sessie besefte ik toen. Ik werd overspoeld door een intense dankbaarheid voor deze verdere openbaring in mijn Nature Healer-stuk.

Ik voelde heel sterk dat ik dit verder wou verkennen en heel graag wou gaan oefenen om zo te ontdekken en ervaren wat ik hier allemaal nog mee kon. Eens terug thuis plaatste ik een post op m’n tijdlijn van m’n Facebook-profiel (geen stemmetjes meer ditmaal van zou je dit wel doen,… ik was niet meer te stoppen) waarin ik over deze nieuwe openbaring vertelde & ik vroeg met wie ik dit mocht oefenen en verder uitproberen.

Er meldden zich een tiental mensen aan met wie ik verspreid over een bepaalde periode aan de slag ging…
Ook voegde ik dit standaard toe aan m’n Nature Feeling-sessies, iedereen die toen een sessie boekte, kreeg ook automatisch een healing cadeau, zo kon ik eveneens hier mezelf verder verdiepen in wat er mogelijk was en kreeg ik steeds duidelijker te zien wat het effect was.

Mensen kregen inzichten, meer duidelijkheid rond hun pad of ik opende iets in hen waardoor ze plots toegang kregen tot hogere bewustzijnsniveau’s. Daarnaast merkte ik heel vaak hoe na een healing iemand zich meer geaard en dieper verbonden voelde met zichzelf.

Ook ik krijg steeds meer door: van woorden en kleuren tot beelden,… Van zodra ik mij afstem en intune voel ik hoe de energie bij me binnenkomt en hoe ik dit via m’n handen als krachtige lichtstralen naar de persoon stuur & te zien krijg hoe het zich een weg baant naar die plekken bij iemand die om aandacht vragen, die healing nodig hebben, waarbij blokkades worden vrijgemaakt en geheeld en waarbij ik ook voel wanneer het klaar is.

Telkens weer is het magisch wat er gebeurt, ik sta er zelf ook elke keer weer versteld van, want ik weet nooit wat er gaat komen, het is steeds weer anders.

Nature Healer - berken - Tineke Vanheule
Nature Healer - Tineke Vanheule
The Spirit of Trees

De dag na deze nieuwe & verdere openbaring in mijn Nature Healing-stuk, maakten zich ook 2 leden van mijn ‘Spiritual Team’ kenbaar: ‘White Horse’ & ‘The Spirit of Trees’.

The Spirit of Trees as member of my team…
nog steeds komen de tranen in m’n ogen als ik dit typ, tranen van ontroering, pure liefde, dit klopt zo.

He is my Guardian…, ik kan het echt zo voelen.

The Spirit of Trees is ook een vaste & centrale aanwezige tijdens m’n Nature Healingen.

Trouwens leuk weetje…, want een jaar eerder, in 2016 had ik een magische ontmoeting met de prachtige boom/being op de achtergrondfoto, dankzij wie ik toen al mijn bijzondere band met bomen terug ben gaan herinneren…
Benieuwd naar deze openbaring? Hier kun je dit verhaal lezen.

En er is meer…,
want het blijft zich steeds verder ontvouwen

Zo deed ik onlangs ook een Nature Healing via Skype, ik wou even testen of dit ook lukte, omdat ik al een tijdje heel sterk begon te voelen dat het eigenlijk echt niet uitmaakt of ik in de natuur ben of niet tijdens een healing, ik kan van gelijk waar ik ben connecten met de natuur, ‘m’n Team’,…

En ja hoor via Skype werd het ook een superbijzondere sessie, het was een magische reis waarbij kwartjes vielen voor deze persoon en ze mij nadien nog deze hartverwarmende woorden stuurde:

“Echt zo bijzonder en zo mooi! Ik had dit echt niet verwacht. Heb er echt nieuwe inzichten uit gehaald. Dank je wel lieve Tineke!!”

&

“Echt gaaf Tineke, dat jij je zo kan openen voor de natuur en het via jou mij kan laten voelen. Ik heb dat nog nooit zo ervaren!!
Wat jij kan is kei gaaf en zuiver!!”

Ik voel me echt superdankbaar dat ik mij dit heb herinnerd, dat dit is wie ik ben en wat ik doe…

Nature Healer maakt deel uit van wie ik in essentie ben, dat is één van de redenen waarom ik hier nu op Aarde ben, zodat ik mensen via deze pure & zachte healing zo kan verder helpen bij het vrijmaken van blokkades in hun weg naar zichzelf, hun ware natuur.

Wil jij ook graag ervaren
wat een Nature Healing
voor jou, jouw huis en/of tuin
kan betekenen?

Dan kun je kiezen uit volgende mogelijkheden:

VOOR JOU:

Een losse Nature Healing-sessie waarbij jij kunt kiezen of je deze in de natuur of via Skype wilt ontvangen.

Lees meer over deze losse Nature Healing-sessie

Een traject van 3 Nature Healing-sessies met daarbij tussentijdse persoonlijke ondersteuning & begeleiding.

Lees meer over dit ondersteunende Healings-traject

VOOR JOUW HUIS, TUIN,…:

Een Huis- en/of Tuinzuivering
speciaal voor jouw huis, tuin,…

Lees meer over deze Huis- en/of Tuinzuivering
With Light & Love - Tineke Vanheule
Tineke handgeschreven