Kippenvelnummers… je kent ze vast wel? 😉
Je hoort de melodie, de tekst & plots goosebumps all over. Alsof een nummer precies verwoord hoe je je voelt, het proces waar je in zit samenvat,… Dit stuk lyrics uit het nummer van Haevn deed dit bij mij. Van weer zo’n ‘divine timing’-momentje gesproken ✨😃.

Ik gaf het al aan in m’n vorige post: in mij is momenteel terug een enorme transformatie gaande. Ik voel hoe ik weer door een plafond aan het breken ben in nog meer zijn en gaan staan voor wie ik werkelijk ben en wat ik van daaruit te brengen heb & dat gaat gepaard met de nodige “groeipijnen” in de vorm van angsten, mindfucks,…

In mijn ondernemerschap laat zich dit voelen in bv. de angst voor mijn potentie, angst voor succes, angst voor hoe groots het kan worden en kan ik dat wel “handlen”,… Mijn Grote of Higher Self weet nl. wat er mogelijk is, kent mijn verlangens maar vanuit mijn kleine Zelf, die houdt van veiligheid, hou ik dit dus tegen, hou ik mezelf klein dmv angsten, mindfucks, verhalen,… die mij er van proberen te weerhouden echt die volgende stappen ‘out of the comfortzone’ te zetten.

Daarnaast laat ook m’n fysieke lijf zich hierin heel sterk voelen, tsjonge jonge ik heb in m’n leven nog nooit zo veel pijn gehad als de voorbije maanden. Het zorgt ervoor dat ik op een nog dieper level bewust wordt van mijn fysieke lichaam en hiermee aan de slag ga. Eén van de angsten die hierdoor in mij getriggerd wordt, is straks kan ik nooit meer die dingen doen die ik leuk vind, zoals lange wandelingen maken, dansen,…

Angsten doorbreken, hoe doe ik dat? Morgen neem ik je even mee doorheen mijn stappenplan. Die innerlijke vrijheid die ontstaat bij het doorbreken van angsten, mindfucks,… dat is nl. ook wat ik jou gun.

Steeds meer vrij,
steeds meer jij… 💖

Zoals deze spreuk zo mooi samenvat & waar ik graag dat ene ✨magische✨ woord aan toevoeg ⤵️😉
“Je bent op je best als je bent wie je ✨werkelijk✨ bent”.

Who’s with me? 🙌 #staytuned
.
Veel liefs
& tot morgen,
🙋🏼‍♀️💗
.
P.S. Voor wie graag het volledige nummer beluistert van “Where the Heart is” van Haevn, dat kan hieronder #aanrader👌🏻🥰: