In deze video geef ik je een simpel voorbeeld om dit te illustreren waarmee je daarnaast ook als oefening aan de slag kunt.

“Teveel geven is een valkuil.
Durf jij ook te ontvangen?”

We zijn vaak zo gewend aan geven, dat het een valkuil is geworden
& we hierdoor zelfs niet meer weten hoe we ook kunnen ontvangen, waardoor een disbalans is ontstaan in onszelf tussen geven en ontvangen.

Terwijl je kanaal van geven als het ware uit z’n voegen barst van omvang, is je kanaal van ontvangen vaak een hele smalle bijna ondoordringbare weg geworden.

De balans tussen geven & ontvangen (terug herstellen) echter is superrrrbelangrijk als je een vrij en gelukkig leven wil leiden van binnenuit.

Ontvangen heeft alles te maken met eigenwaarde en zelfliefde, hoe waardevol vind jij jezelf, hoe graag zie jij jezelf, vind jij jezelf waardevol genoeg ook te mogen ontvangen?

Met de oefening die ik je hier mee geef, kun je alvast eens aan de slag gaan als stapje in je bewuster worden van hoe goed jij kunt ontvangen.

Ik ben alvast heel benieuwd hoe dit is voor je?
Ga jij het vaak teniet doen, ontkennen, blokkeren in de vorm van “ja maars”,… of…?

Laat het mij gerust weten hieronder of via een mailtje naar tineke@tinekevanheule.be.

Veel succes 🙌🏻😃

Liefs,
Tineke
.
.
.
#geven #valkuil #ontvangen #disbalans #balans #balansherstellen #bewustwording #oefening #compliment #complimentenontvangen #jamaar #ontkennen #tenietdoen #blokkeren #eigenwaarde #zelfliefde #liefdevoorjezelf #vrijleven #gelukkigleven #persoonlijkegroei #steedsmeervrijsteedsmeerjij #zijnwiejewerkelijkbent #thecouragetobetrulyyou