(Deel 2/2)

Zoals ik al aangaf in m’n vorige post wil ik vandaag enkele van mijn tips met jou delen hoe ik omga met intensere (fysieke) gewaarwordingen door het werk op energetisch & lightbeing level vooral op momenten zoals ik het in deel 1 beschreef & hoe je hierbij ook jouw innerlijke proces eert.

In mijn geval was dit vorige week dus die enorme vermoeidheid die ik ervaarde,
hoe ga ik hiermee om?

>>>

✨Bewustwording daarmee begint het eigenlijk. Het feit dat je dit leest, betekent al dat die bewustwording er is en je ook openstaat om je bewustzijn steeds meer te verruimen => ✔️ YEAH 🙌🏻😃.

✨ Er vooral niets van proberen te vinden, uit de weerstand blijven en het er gewoon laten zijn, en ja de ene dag gaat dat makkelijker dan de andere, want mijn mind die moeit er zich maar al té graag mee, gelukkig ken ik dat schatje van me steeds beter, zodat ik uit die mindfucks blijf.

✨ Voel ik echt zo’n baalmoment dan geef ik dit ook even alle ruimte, daar horen dan bv. ook chips, koekjes, chocolade… bij. Leve zoetigheid, haha yep ik ben een echte zoetekauw 😇.

✨ Geniet ik extra van een film of serie kijken, momenteel ben ik helemaal into Turkse series 😜.

✨ Geef ik echt toe aan het slapen, als die mogelijkheid er is (ofwel creeer ik die bij gebrek aan) om even te liggen, een dutje te doen, wat langer te slapen of er vroeger in, dan doe ik dit ook, zodat mijn fysieke lijf echt kan bijkomen.

✨Bewaak ik extra goed m’n grenzen, kijk ik bv. om meer vrije momenten te regelen tussen/na werkuren, annuleer ik eventuele plannen zoals gezellige uitjes omdat ik het op zo’n moment gewoon fijn vind alle tijd die ik over heb met mezelf te spenderen, te cocoonen, goeie zelfzorg extra belangrijk op zo’n moment.

✨ Leg ik mezelf extra in de watten, zo kwam deze mooi blauwe trui 📸 vorige week op m’n pad en kocht ik die als cadeautje voor mezelf #happyme

✨ Geniet ik zooo van warmte door o.a. de zon, het maken van een lekker soepje,…

✨ Word ik getriggerd dan ga ik kijken in hoeverre ik hier iets mee “moet” bv. is er een gekwetst stuk in mezelf die healing nodig heeft,… Soms doe ik er ook even helemaal niks mee, laat ik het om het dan later terug op te pakken.

✨ Kan het Home-gemis bij mij (zie m’n post van vorige week) weleens opborrelen. Gelukkig weet m’n Team dan wel altijd een manier te vinden mij net weer die steun te laten voelen zoals je toen ook kon lezen & zien 💖😉 . Maak dus contact met jouw Team.

<<<

Natuurlijk kan ik nog wel even doorgaan 😄😉. Dit is echter wat ik vorige week vanuit die liefde voor mezelf vooral toepaste. Het varieert in het moment zelf waar ik dan behoefte toe voel. Wellicht herken je bepaalde tips? Ik ben benieuwd, ook naar jouw manieren hoe jij hiermee omgaat. Deel het gerust hieronder ⤵️🤗.

Tegelijk echter kan het zijn dat bovenstaande voor jou nog helemaal niet zo vanzelfsprekend is…
…uit de weerstand blijven en in overgave gaan;
…jezelf in de watten leggen, wat dit voor jou persoonlijk betekent;
…zijn met jezelf, echt tijd voor en met jezelf nemen;
…luisteren naar jezelf en wat jij nodig hebt;
…hoe je je voelt, wat je ervaart, jouw proces,… liefdevol omarmen, zonder dit te veroordelen, zonder in de verhalen die je mind je vertelt te stappen;
…uit de paniek en angst rond corona blijven;
…je grenzen bewaken omdat je jouw grenzen niet zo goed kent waardoor je dus vaak over je grenzen gaat;

Gewoon omdat je dit alles niet gewend bent. Je eerder de gewoonte geleerd hebt in de “doe”stand (lees je hoofd) te zitten, alles daarbuiten als het ware ‘zinloos’ is of pas voor als je tijd over hebt,…

Lieve Jij, ik herken dit zo zo goed, want ik kom van daar waar jij je nu bevindt. Een enorme hardheid naar jezelf, het nooit goed doen en jezelf hiervoor op je kop geven, je bijna als het ware schuldig voelen als je eens niets doet of iets voor jezelf doet. Ikzelf heb nl. met de paplepel meegekregen “hard werken is wat telt en al de rest is bijzaak”.

Je kunt je voorstellen dat ik best al een aardige weg bewandeld heb om mezelf hiervan te bevrijden. Dit vanuit mijn enorme verlangen naar innerlijke vrijheid en geluk, vanuit die bewustwording, dat weten dat het anders kon, ik het anders wilde, vanuit liefde voor mezelf, want daar daar begint het mee.

Merk jij voor jezelf dat je hierin “vast”loopt en wil je graag dat ik even met je meekijk in een gratis online meeting?
Stuur mij dan even een privéberichtje of mailtje met hoe jij dit voor jezelf ervaart. Van alle ontvangen berichtjes ga ik voelen met welke 3 mensen ik even meekijk en breng ik hen persoonlijk op de hoogte.

Tot slot:
Blijf gecenterd in jezelf en jouw licht.
Blijf jezelf ook goed aarden, superbelangrijk! Knuffel een 🌳✨

Weet dat je gewoon al door dit te lezen op goeie weg bent en stuur mij gerust een privéberichtje mocht je graag even online willen meeten om hier verdieping voor jezelf in te krijgen.

Alle liefs
van mij
voor jou
💚
.
.
.
#lichtwerk #lichtbrenger #lichtwezen #energie #energiewerk #energetischwerk #interdimensionaalreizen #multidimensionalbeing #thegreatawakening #anewera #vrijheid #liefde #licht #veiligheid #vertrouwen #kracht #gelukkigzijn #bewustwording #zelfliefde #liefdevoorjezelf #eerjezelf #mindfucks #vanhoofdnaarhart #eerjouwproces #aarden #helen #healing #volgjehart #thecouragetobetrulyyou