22/02…

Naast een speciale datum door de krachtige combinatie van: 2 2 2,
is het vandaag ook nog eens een poortdag…

Ik voelde het al aankomen, slecht slapen de voorbije nacht,…

Engelengetal 222

Wat is een poortdag?

Poortdagen zijn dagen waarop de sluier tussen kosmos en aarde dunner is. Wanneer je hogere niveaus van gevoeligheid voor verhoogde energieën bereikt hebt, kun je deze dagen als veel intenser voelen. Slapeloze nachten, grieperig, hoofdpijn, hoge of lage energie-ervaringen rond dergelijke dagen horen hier heel vaak bij.

Elke maand zijn er enkele poortdagen. Het is daarom enorm helpend om je bewust te zijn van zulke dagen, het zijn dagen om extra lief te zijn voor jezelf, te weten dat je deze symptomen ervaart omwille van je gevoeligheid voor de energieën op deze speciale dag

Trouwens op 28/02 is er nog een poortdag.

Dus lieve Jij, ervaar jij momenteel ook dergelijke gevoeligheden, wees dan extra mild met jezelf vandaag.

Fijne extra verwendag voor jezelf,

Liefs
Tineke

P.S. Op mijn Facebook-pagina kreeg ik de vraag: “welke dagen de poortdagen zijn”, mijn antwoord hierop voeg ik hier graag nog even aan toe.
Momenteel (dit jaar) is dit vaak rond de 3de, 8ste, 11de, 17de, 22ste & 28ste van een maand er is per maand soms ook wat speling, zo kan het eens de 9de zijn ipv de 8ste of komt de 31ste er ook nog bij.
Je kunt dit ook altijd checken voor jezelf door in Google te zoeken op ‘poortdagen februari 2018’ (uiteraard afhankelijk van de maand & het jaar) .