(Deel 1/2)

Een vervolg op mijn vorige post over “Missing Home”.

Vorige week was ik echt héél zwaar vermoeid. Elke dag voelde ik me alsof ik overreden was door een vrachtwagen, superstram, stijf, alsof ik ook aan één stuk door kon slapen. Na een werkdagje had ik het gevoel onmiddellijk in bed te willen kruipen… Lang geleden dat ik dit nog in deze heftigheid heb ervaren eigenlijk.

Tijdens het wandelen in de natuur na het delen van die post vorige week viel me te binnen dat het te maken had met het vele lichtwerk in allerlei dimensies die ik momenteel verricht, zowel ‘s nachts als overdag, het gaat altijd door natuurlijk, vaak op een onbewust level.

Voor je fysieke lijf kan al dat licht- en energiewerk best wel pittig zijn. Vooral nu we hier op Aarde in een huge stroomversnelling zitten en in een razendsnel tempo aan het shiften zijn, een periode waar we al lang naar toe aan het werken waren.

Vorige week werd de druk nog even mega opgevoerd, doordat er in het collectief een heleboel loskwam, waardoor je dus heel veel kunt voelen gebeuren in & met jezelf, je helemaal meeresoneert, ook al is het eigenlijk niet van jou.

Het is echter wel jouw plan dat je dit zou gaan helpen transformeren in licht. Voor onze Lightbeing Self is dit ‘a piece of cake’, maar voor onze Human Being Self is dit soms even serieus bijkomen & kan het voelen alsof je keihard aan het werk geweest bent, terwijl het lijkt alsof je niets “zichtbaars” hebt gedaan, let op voor de mindfuck hier 😉.

Hoewel ik nog niet altijd onmiddellijk de link leg, wordt het me wel steeds sneller duidelijk, waardoor het een stuk makkelijker wordt in overgave te gaan. Ik merk uit eigen ervaring dat net door o.a. bewustwording en de liefde voor jezelf je hier gaandeweg steeds makkelijker in kunt navigeren.

Onderschat jouw werk op energetisch & lightbeing level niet, ook al ben je je er nu misschien nog niet zo bewust van… Eer ook jouw eventuele proces hierin.

Morgen deel ik enkele tips over hoe je hiermee om kunt gaan.

Have a wonderful full moon day,
💛

P.S. 📸 neem ik je even terug mee naar een voor mij superbijzonder moment in Engeland deze zomer, waar ik in Avebury de Diamond Codes bracht in deze Mother Tree .
.
.
.
#lichtwerk #lightwork #lightworker #lichtbrenger #energie #energiewerk #energetischwerk #interdimensionaalreizen #multidimensionaal #thegreatawakening #thegreatchange #anewera #freedom #vrijheid #love #liefde #light #licht #safety #veiligheid #trust #vertrouwen #selfempowerment #kracht #bewustwording #zelfliefde #mindfucks #eerjouwproces #trustyourplan #followyourheart #thediamondcodes #thecouragetobetrulyyou