Je kent het misschien wel dat moment dat je voelt dat je weer door een plafond heen breekt, het moment dat je een nieuwe shift maakt en je je op een next level krachtiger voelt, steviger en nog meer in jezelf aanwezig.
 
Zo’n moment had ik vorige week maandagavond, ik verwees er al even naar in m’n vorige post “My connection with trees, choosing on a much deeper level…”.
 
Ik wil je even terug mee nemen naar dat shift-moment. Vooraf weet ik nooit wanneer zo’n moment komt, wel weet ik ondertussen uit ervaring dat het altijd op het juiste moment komt, iets met divine timing 😉.
 
Eerst echter wil ik je even mee nemen doorheen de periode die eraan vooraf ging, want zo’n shift gaat natuurlijk gepaard met een groot groeiproces, hoewel ik dat vaak pas nadien heel duidelijk kan zien.
 
Het begon bij mij eigenlijk al zo net voor de start van het nieuwe jaar. Er gebeurde zo veel in me en tegelijk voelde het of ik niet vooruit kwam. Ook bij m’n vriend bij wie het in het nieuwe jaar startte en die sindsdien door een hele pittige tijd gaat. Ik merkte dat ik soms helemaal in het mee-lijden zat en het mij niet meer zo duidelijk was welke nu zijn angsten en stukken waren en welke de mijne.
 
Zelf ervaarde ik fysiek best wat en dat had heel wat te maken met het thema waar het momenteel rond draait nl. loslaten van het oude. Alles wat nog opgeslagen ligt in onze cellen aan oude informatie, niet meer past wordt aangeraakt en nog eens versterkt door die hogere trillingsfrequenties die net graag helpen om al het oude los te laten. Nou dat is naast spannend ook best heel beangstigend, want die mind of grote beschermer die vindt dat helemaal niet zo veilig en kan soms echt “freaking out” zijn. Gelukkig doorzie ik dit van mezelf steeds sneller, waardoor ik ook makkelijker uit de mindfucks blijf.
 
Tijdens zo’n intense periode extra goed voor mezelf zorgen daar ben ik weer op diepere lagen mee aan de slag gegaan, waardoor ik ook weer op andere levels heb gevoeld en ervaren hoe het zit met spanning en ontspanning, bijzonder hoeveel informatie je krijgt dankzij je lichaam. Nieuwe stapjes in heel liefdevol met die minder fijne fysieke gewaarwordingen omgaan zodat het oude steeds meer en makkelijker uit m’n lichaam en systeem losgelaten kon worden. Hierbij merkte ik ook dat ik steeds makkelijker mijn fysieke, emotionele, mentale, energetische lichamen liefdevol ondersteun. Hoe ik dat dan precies doe, dat hou ik voor een ander deelmoment 😃.
 
Ik voelde me ditmaal eveneens flets, vooral het gevoel dat ik maar niet in m’n energie raakte of het was voor even en dan hopla vloeide het als het ware weer weg. Het voelde of ik er precies ook niet echt was,… Van mezelf merk ik dat het soms nog weleens een uitdaging kan zijn ook hier liefdevol mee te blijven omgaan, het te laten zijn in alle vertrouwen dat het kantelmoment komt.
 
Na het appen met een vriendin vorige week maandagavond kreeg ik plots weer een zoveelste huilbui, pfiewww, verdriet, los laten en ditmaal kreeg ik een beeld te zien… De bomen trokken m’n aandacht, ik voelde dat ik erheen “moest”, dat ik als het ware geduwd werd naar de plek die mij getoond werd.
 
Deze keer was het naar een prachtige erehaag van populieren hier bij mij in de buurt, een plek waar ik heel graag vertoef, wandelen tussen die kanjers: I LOVE IT :-). Ze zijn zoooo ontzettend liefdevol, hun energie zaaaalig. Anyway, want ik ben aan het afdwalen 🙈, haha dat heb ik dan hé als ik over bomen begin, kan niet meer ophouden…😆
 
Tijdens het wandelen in het ondertussen schemerdonker trok er ééntje m’n aandacht en voelde ik dat ik er een loslaat- en aardingsoefening mee wilde doen, een hele krachtige oefening die trouwens ook in mijn Mini-online programma Aarden & Ontspannen zit.
 
Net op het moment dat ik klaar was, kwamen plotseling de woorden “diamond codes” bij me binnen, iets waar ik het met die vriendin op de app nog over had gehad en op hetzelfde moment opende ik m’n ogen, keek ik langsheen de stam van de boom recht omhoog en zag ik hoe net een blauwe reiger overvloog. KIPPENVEL x 1000. Je moet weten dat ik sinds Working with Elohim echt iets heb met blauwe reigers, kan niet omschrijven wat, maar ik voel me heeeel verbonden met ze en dan hun prachtige geluid die ze maken en zo specifiek is voor de blauwe reiger. “Hemel op Aarde” die woorden komen altijd als ik een blauwe reiger zie. Zooo’n mooi en bijzonder moment, met prachtige boodschap speciaal voor mij naar aanleiding van het appen met die vriendin.
 
Toen ik terugwandelde voelde ik hoe nog een andere populier m’n aandacht trok, ééntje waar ik weleens vaker mee connect. Ik nam deze kanjer vast waarbij m’n oog viel op precies een gezichtje, oog in de boom… Nog nooit eerder gezien, kwam het doordat het echt begon te schemeren, geen idee, wel voelde ik dat ik er met m’n 3de oog tegenaan wilde leunen en op die manier verbinden.
 
Wat ik zag, was dat Tree People en m’n Team in echt enorme aantallen rond me stonden. Wit-gouden licht waarbij een light being voor me plots zo’n zijwaartse stap maakte en wees naar wat er achter zich lag en dus vóór mij lag, het voelde alsof ze me tegelijk vroegen waarvoor kies jij…
 
Ik zag een pad helemaal wit verlicht, zo helder, zo licht, zo fijn,…
En ik maakte hen duidelijk: “ja ik kies vr dit lichte, ease, fun, flow, moeiteloze pad”.
 
“You really are save dear one” zeiden ze me nog en ook “We will let you know when & which steps you need to take, choices you need to make, actions you need to take”. “We are always here with you”
 
Ik voelde hoe ze me een stevige knuffel gaven en vroeg hen tot slot nog om healing van m’n hart. Ik zag hoe 4 light beings rond me kwamen staan, hun manier van rond me staan, deed me denken aan de uithoeken van zo’n sparkle en ik voelde hen vanalles doen. Ze zeiden me dat ik er niet hoefde te blijven staan bij de boom, want dat ze wel even bezig zouden zijn…
 
Ik wandelde rustig terug helemaal genietend van wat ik zonet allemaal had ervaren… WAUW WAUW WAUW…
Ik voelde zo’n enorme dankbaarheid tot in het diepste van mijn zijn, zo licht. Of er een hele last van mij gevallen was. Ik besefte en voelde toen ik thuis kwam en hoe meer de avond vorderde dat er echt iets huge gebeurd was in mij…, een shift. En dat, doordat ik mijn gevoel, ingevingen volg, dat is ook de weg via dewelke ik met m’n Team communiceer. Mijn voelen is mijn zien. Dat is ook echt wat er tijdens healing-sessies met klanten gebeurt, de plek toont zich, de boom of bomen trekken m’n aandacht en de healing die ik dan geef samen met hen is pure magie.
 
Sinds die shift voel ik me zoooo krachtig echt next level ik kan het maar zo omschrijven. Ook voel ik weer die ruimte in me, rond me, die eerder “in beslag werd genomen” door de intense processen van verwerken, loslaten, helen,…
 
Die maandagavond was dus hét moment voor mij om weer een shift te maken. Je kunt dit nooit forceren, het juiste moment om terug door een plafond heen te breken komt vanzelf.
 
En wat betreft m’n vriend ik merk nu net door die shift dat ik er helemaal uit kan blijven, bij mezelf en het als toeschouwer kan zien wat er bij hem gebeurt en dus niet meer in het “mee lijden” stap. Ik kan er nu echt volledig voor hem zijn vanuit mijn center en dat is zo fijn, ook om dat verschil te voelen.
Tot blogs,
💖
Nieuwe shift en hoe de bomen en mijn Spirit Team mij hierbij ondersteunden - blog Tineke Vanheule