Deze morgen is het me plots zo helder, en wellicht heeft m’n ervaring van begin deze week hier ook mee te maken (vertel ik je later meer over).

Bomen, mijn connectie met hen, gaat zooooo zoooo diep en JA, ik wil hier echt veel meer mee, dan wat ik nu al doe, ik wil veel meer gaan delen over m’n eigen ervaringen hierrond, want dat doe ik eigenlijk té weinig, zo ook over de healingen die ik al heb gegeven en waarin m’n samenwerking en uitwisseling met bomen zo’n ontzettend belangrijke rol spelen…, maar ook de healingen die ik zelf van hen ontvang, het is zo bijzonder. Dat besef ik op een dieper level of zo, want voor mij is het zo ontzettend vanzelfsprekend dat als ik in een bos ben of ergens wandel bomen m’n aandacht trekken en ze mij zo veel laten zien, voelen, vertellen,…

Daarnaast is het ook een grote droom van mij om te gaan reizen en bomen over de hele wereld fysiek te ontmoeten. Ik kan energetisch wel moeiteloos met hen verbinden, echter is het nog zo veel fijner hen ook in levende lijve te ontmoeten, knuffelen,…
Dat ervaar ik bv. met m’n Lindeboom hier waar ik woon en m’n kurkeik in Portugal. Telkens ik in Portugal ben en deze boom opzoek, dan stromen de tranen over m’n wangen het moment dat deze kanjer in m’n gezichtsveld verschijnt, happy tears, nou daar stromen ze al terwijl ik dit schrijf. Dat samenzijn, die herkenning, verbinding, de gesprekken die we hebben zijn altijd zoooo ontzettend fijn.

Tijdens ‘The Dreamer Awakens’ vorig jaar, waarin we reisden naar andere dimensies, zijn we ook op Sirius geweest. Sirius voelt voor mij echt als ‘Home’, niet voor niets dat ik zo gefascineerd ben door en me aangetrokken voel tot die ster aan de nachthemel. Ik herinner me nog dat vóór die 2de livedag er toen aan kwam en het nog niet bekend was naar welke plek we ditmaal zouden reizen, ik een tiental dagen vooraf al via een droom doorkreeg dat het Sirius zou gaan worden. Ik werd toen tijdens die droom na een healing die ik mocht ontvangen nl. opgetild en zweefde naar een blauw fonkelend licht aan de hemel en net voor ik aan dat blauwe licht kwam, werd ik wakker en hoorde ik nog net 3x Home, Home, Home en daarna 3x soon, soon, soon… Kippenvel! Toen vermoedde ik al ooo… volgens mij gaan we op de volgende livedag naar Sirius. En Sirius it was…

Waarom ik je dit vertel? Omdat tijdens die reis op Sirius, waar ik de tijd van m’n leven beleefde, ik ga m’n ervaringen hier niet allemaal beschrijven, want dan wordt deze post nog veel langer . Waar ik heen wil, is dat ik op een gegeven moment op een plek kwam waar een hele oude boom (natuurlijk 😉) stond en in de kruin van die boom zat precies de zon, hoe vertaal je dit beeld naar woorden, dat is voor nu de beste manier hoe ik het eigenlijk kan omschrijven. Er gebeurde toen vanalles, een enorme uitwisseling, dat voelde ik aan m’n kruinchakra, 3de oog en hart. Rond me stonden allemaal Tree People, dieren,… Er was die herkenning, die remembering, maar ook die enorme liefde “We love you”.

Wat deze boom mij toen onder andere heel duidelijk maakte was dat het niet is omdat ik die bijzondere connectie met hen (bomen) heb, ik hier ook iets mee moet of hoef te doen, dat ze het fantastisch vinden wat ik er al allemaal mee gedaan heb en dat ze hiervoor heel dankbaar zijn, maar dat het er nu om gaat om wat ik wil en waar ik blij van word…

Echt goed gaan voelen wat wil ik? Waar word ik blij van?
Het is een thema die sinds toen heel sterk is beginnen spelen…

Ik weet nog dat ik na die reis naar Sirius die dag ‘s avonds in het naar m’n auto wandelen zei tegen enkele Dreamers dat ik er soms zo klaar mee was met de natuur, de bomen, feit dat ik weer bij een boom terecht kwam tijdens deze reis en dat was niet disrespectvol bedoeld naar de natuur, bomen,… het was gewoon hoe ik me op dat moment voelde en wat ik ervaarde in mezelf. Dat was een fase waar ik toen even ben doorheen gegaan. Ik was er wat klaar mee en liet het verder ook los.

Algauw echter voelde ik weer die aantrekking zo groot wanneer ik een boom zag die m’n aandacht trok. In het begin liet ik het soms voor het was, maar geleidelijk aan liet ik het weer toe, ik kon er niet omheen en voelde weer zo sterk die liefde en vreugde diep vanbinnen in me, voelen hoe blij mij dit maakt, hoe ik ervan geniet,… Zo heb ik de voorbije maanden echt weer heel wat magische momenten met hen beleefd.

En deze morgen plots voelde ik zo’n enorme JAAAAA… op een dieper level, de keuze van JA, ik wil hier echt iets, veel meer mee (gaan doen) met mijn connectie met bomen, het zijn zo’n fantastische wezens, want JAAA hier word ik zo zo blij van, mijn hart, mijn hele systeem voel ik als het ware zingen en dat, dat is de weg om te volgen. De happy tears waren er ook terug, jeetje wat een liefde voelde ik door me heen stromen. En m’n Spirit Team die gingen helemaal uit hun dak haha geweldig.

Zo dit “moest” eruit, de wereld in, dat voelt als heel belangrijk en hoe dit zich allemaal verder gaat ontvouwen dat laat ik los in vertrouwen.

Sowieso gaat weer één en ander veranderen op m’n website dat voel ik al even, sommige zaken daar ben ik zo voorbij en passen gewoon niet meer. Het is zo veel méér en ruimer geworden en dat wil ik veel meer onder woorden brengen, want dat is de bedoeling.

Tot gauw 🤗.

P.S. Deze foto’s zijn er trouwens van tijdens het samenzijn met m’n kurkeik in Portugal.