De postkaart op de foto zegt genoeg… ✨😍⁠
Zoals een spreuk die ik onlangs las zo mooi verwoord: “Het mooiste wat je kan worden is jezelf”, want ja lieve Jij, jij bent mooi.⁠

Openstaan voor & geloven in die schoonheid in en rondom jou. 2020 mag dan al haar eerste maand achter de rug hebben, toch wil ik jou voor dit jaar wensen dat jij steeds meer van jouw unieke schoonheid mag zien, voelen en omarmen. Zodat de wereld ook verrijkt wordt met jouw unieke kleurenpalet 🎨.⁠

2020 een nieuw decennium, vol nieuwe mogelijkheden en kijk naar die getallencombinatie #angelnumber, weet je dat dit maar 1 maal per 100 jaar voorkomt zo’n dubbele combinatie in een jaartal? Hoe bijzonder is dat, echt kippenvel. En dat er heel wat staat te gebeuren dit jaar dat is wel duidelijk, de energie van dit nieuwe jaar gaat al vanaf dag 1 hard, alles in ons wordt aangeraakt. Het oude loslaten. Zelfliefde, zachtheid, geduld, ontspanning,… yep de sleutelwoorden die soms best een uitdaging kunnen zijn.⁠

💗⁠

P.S. Als je het fijn vindt het verhaal achter deze postkaart te weten, lees hieronder dan vooral verder 😉⁠

••••••••••••••••⁠

Daar zat ik dan in Postbar Brugge te genieten van een heerlijke lunch. Wanneer ik even later door hun aanbod aan postkaartjes snuister; want jeej wat een leuk concept is dit: terwijl je er geniet van lekkers kun je gewoon een postkaartje schrijven en laten versturen; trekt deze prachtige kaart plots mijn aandacht, wat is ie mooi…⁠

Ik was helemaal niet van plan een kaartje te versturen, maar deze kaart doet mij plots twijfelen… Ik voel wat wil ik hiermee, naar wie zou ik deze kaart kunnen sturen als verrassing,… ⁠

En dan is het me ineens helder, ik voel hoe ik helemaal blij word van het idee dat ik krijg: ik ga dit kaartje naar mezelf sturen. Jaaaa dit voelt zooo ontzettend fijn, and so I did. ⁠

Wat was het fijn dit te ontvangen, ik geniet er telkens weer van, big smile op m’n gezicht als ik ernaar kijk, het blijft alvast een mooie reminder voor mezelf.⁠

Ik kan je alleen maar aanraden, als je nog nooit naar jezelf een leuk kaartje hebt gestuurd, dit echt eens te doen & te genieten van ✨THE MAGIC✨ van dit cadeautje aan jezelf.⁠

Veel liefs,
& tot blogs,
Tineke 😘