Soms kan ik overspoeld worden door een groot gemis, het missen van Home, waarbij ik met Home bedoel de plek waar ik als lichtwezen, ziel,… (hoe je het ook wil noemen) vandaan kom.

Dan voel ik me heel alleen en merk ik net hoe sterk ik het mis dat de mensen met wie ik deze Home-connectie deel zo ver bij me vandaan wonen, waardoor even snel fysiek afspreken, huggen, gezellig thee of koffie samen drinken, kletsen,… al snel betekent een heel stuk rijden.

Dat gemis-gevoel gebeurt weleens vaker, vooral na een Soul Journey, want telkens weer voelt zo’n Soul Journey voor mij zo als thuis: de hoge energie, het samenzijn met gelijkgestemden, de gesprekken, wat we doen,… alles voelt dan net zo als ‘mijn normaal’, wie ik werkelijk ben.
Dan voelt het weleens wanneer ik terug kom van zo’n reis alsof ik terug een paar verdiepingen naar beneden tuimel en dat is best weer even wennen en schakelen.

Tuurlijk is Skype,… heel fijn om even te connecten, maar het is toch helemaal anders dan het fysieke samenzijn, even weer in elkaars fijne, herkenbare energie vertoeven.

Ik heb het al vaker aan m’n (Light being/Spirit) Team duidelijk gemaakt, mijn verlangen veel dichter te willen wonen van die mensen waarmee ik deze connectie heb. Alleen weet ik natuurlijk niet wat mijn (ziels)plan hierin is, dat ontvouwt zich gaandeweg en ja dat vraagt dan weer geduld en vertrouwen, wat soms best even een uitdaging kan zijn, vooral op zo’n momenten van gemis ☺️.

Toen ik gisteren mijn gemis uitsprak aan m’n Team, die ik net op zo’n momenten dan even wat minder voel omdat dit gemis een soort van ruis op mijn verbinding met hen creëert, werd even later mijn aandacht de lucht ingetrokken en kreeg ik dit te zien…

Er valt echt een he-le-boel te zien 🛸💛😍, waarbij ook vooral dat hart mij zo enorm raakte, die liefde, hun nabijheid die ze me even weer heel duidelijk lieten zien en voelen via deze weg vond ik zooo fijn.

Zo meteen trek ik ook de natuur in, altijd extra deugddoend op zo’n momenten. De natuur was trouwens de plek waar ik zo’n vijf jaar geleden mezelf voor het eerst zo voelde thuiskomen hier op Aarde.

Heb een fijne dag lieve Jij,
alle liefs
Tineke
💗
.
.
.
#home #spiritteam #lightbeingteam #lightbeings #lichtwezens #love #light #lightship #souljourney #highenergy #liefde #licht #zielsplan #plan #ontvouwen #geduld #vertrouwen #natuur #nature #zijn #zelfliefde #zelfzorg #beingme #gemis #kwetsbaarheid #thecouragetobetrulyyou #magicalsky #nofilter📸