Voor wie heel graag zichzelf wil verrijken, houdt van lezen en hierbij ook nog eens z’n bewustzijn wil verruimen dan wil ik je deze boeken écht écht aanraden…

Deze boeken kwamen een tijdje terug via een vriendin in m’n leven, toen ze erover sprak voelde ik onmiddellijk dat ik ze moest kopen (en dat doe ik eigenlijk niet snel meer met boeken), heel m’n systeem reageerde erop.

Ze zijn vind ik sowieso een enorme aanrader voor ouders met kinderen die gevoelig zijn (hooggevoelig, fijngevoelig, heldervoelend,… hoe je het ook wilt noemen), kinderen die moeite hebben met en in het huidige schoolsysteem,… Je zult als ouder in deze boeken heel wat antwoorden vinden, ook over hoe je jouw kind en jezelf hierbij kunt ondersteunen. Sowieso zijn deze boeken een aanrader voor iedereen die hiervoor openstaat.

Zelf ervaarde ik tijdens het lezen op vele vlakken een enorme herkenbaarheid, een thuis-gevoel, een bevestiging van wat ik eigenlijk al lang weet, voel en zo vanzelfsprekend is voor mij.
Ook weer die divine timing dat deze boeken in m’n leven kwamen…, want alles wat nu op dit moment gebeurt, die hele transitie waar we hier op Aarde in zitten, van derde naar vijfde dimensie,… en nu zo overduidelijk zichtbaar wordt, is ook de rode draad in deze boeken.

Ik kan me wel voorstellen dat deze boeken voor heel wat mensen enorm mindblowing kunnen en zullen zijn… Daarom lees ze met je hart, want dat is de plek die verbonden is met wie je werkelijk bent en dat is ook waar deze boeken over gaan. Wie jij werkelijk bent, heeft er trouwens bewust voor gekozen hier nu op Aarde te zijn, tijdens dit grote ontwaken, deze huge shift van onlicht naar licht, liefde, veiligheid, vertrouwen, kracht en vrijheid.

Deze boeken zitten vol licht (zie ze trouwens eens schitteren op de foto), hebben een enorm hoge trilling en je voelt tijdens het lezen echt verschuivingen gebeuren in jezelf. Dus als je het ook voelt, ga ze echt kopen, deze wil je gewoon in huis hebben. Zeker nu kunnen ze voor jou een extra licht-ondersteuning zijn en je helderheid brengen bij al je vragen, twijfels, onzekerheden ook door wat ik in m’n vorige posts deelde.

Om met de woorden van Christina af te sluiten:
“Met een verruimd bewustzijn ontwikkelen we ook een verruimde waarneming van de werkelijkheid.”

Enjoyyy 📖 (met een dekentje, lekkere kop thee,… zie hieronder to discover…😉).

💛

P.S. Begin mei komt trouwens deel 3 in deze Christina-reeks uit: ‘Bewustzijn schept vrede’ #cantwait

Verruim je bewustzijn - blog Tineke Vanheule

.
.
.
#thecouragetobetrulyyou #hetgroteontwaken #youcamehereforthisawakening #vrijewil #bewustzijn #christinatweelingalslichtgeboren #christinahetvisioenoverhetgoede #bewustzijnsverruimend #bewustzijnsverruiming #bewustzijnsniveaus #frequentieverhoging #verruimdbewustzijn #verruimjebewustzijn #verbreedjehorizon #verhoogjeinnerlijketrilling #verhoogjeenergielevel #verhoogjebewustzijnsfrequentie #keepyourenergyhigh #houjeenergiehoog #eennieuweaarde #light #love #safety #trust #power #freedom #fijnweekend #becreative #stayfocusedonthelight