Ooooh… gisterenmorgen overspoelde mij het gevoel van excitement, nog nooit eerder op die manier gehad, dat enorme besef hoe bijzonder het is om net nu op dit moment op Aarde te zijn, hoe goed ik dit gepland heb, hoe het allemaal zo klopt, dat ik hier bij wou, “moest” zijn, bij die immense verandering die na alle voorbereidingen nu (eindelijk) staat te gebeuren en steeds zichtbaarder en voelbaarder wordt.

Het extra beseffen dat dit is waar ik al altijd naar toe werk, aan mee werk door wie ik ben, wat ik weet, voel en doe, al gedaan heb en nog ga doen…
Wat groots is het allemaal… WAUWIE, echt zo’n diepe dankbaarheid voel ik dat ik hier deel van uitmaak.

Het voelt momenteel eigenlijk alsof ik een dubbel leven leid ofwel in 2 realiteiten leef…
Enerzijds sta ik in de frontlinie van wat ik hier nu even de “war zone” ga noemen, helemaal ondergedompeld in wat Corona allemaal teweeg brengt in de natuurvoedingswinkel waar ik parttime werk. Waar ik de angst en paniek zie en voel toenemen en ja ook het hamsteren…
Ik kan het observeren, ga er soms ook in mee en tegelijk voelt het een beetje alsof het een film is waar ik naar kijk, even in zit en er dan weer uit…. Ik voel hierin ook hoe het de bedoeling is dat ik daar nu ben, er in mijn kracht kan staan, er op die manier mijn licht schijn, clear,… Erna moet ik best wat bijkomen en bijtanken, mezelf extra opladen, want wat een angstsmurrie is het me zeg…

Anderzijds is er die realiteit waarin ik kan voelen, zien en weet dat dit deel uitmaakt van iets veel groters, nl. die huge transitie waar we al zo lang naar toe aan het werken zijn en waarvan we nu aan de vooravond staan: een nieuwe Aarde, The Light Side.

Want lieve mensen er gebeurt echt zoooo veel meer dan Corona… Alle aandacht wordt op Corona gevestigd, misschien net ook om de aandacht af te leiden van andere zaken die niet aan het licht mogen komen…? Heb je daar al eens bij stil gestaan? Nou dat wordt je binnenkort echt wel duidelijk, want misschien is dit voor nu even té veel.

Zoals ik al eerder in m’n post “Waarvoor kies jij: lijden of leiden” vermeldde, bange mensen zijn nu eenmaal veel makkelijker in het gareel te houden en wat als dat net de bedoeling is… kies jij dan nog steeds om hierin mee te gaan?

Niets is wat het lijkt, ik deelde het al in m’n stories op m’n pagina… Corona klopt zo in het grotere geheel van dit enorme transformatieproces.
Ontwaken uit de illusie… Alles wat nu nog duister is, gevoed wordt door angst komt aan het licht, hele systemen die gebouwd zijn op angst, macht,… gaan nu over kop en Corona helpt hierbij, hoe raar dit misschien ook klinkt.

Blijf goed bij jezelf, trouw aan jouw natuur, voel wat klopt voor jou, wat goed voelt voor jou. Neem & geniet van die extra tijd n.a.v. de maatregelen die getroffen worden. Voed jezelf met wat jouw innerlijke jij verrijkt. Blijf bewust en wakker en laat je vooral niet hypnotiseren of misleiden door de media, daarom is die verbinding met jouw kern en wie je werkelijk bent zo belangrijk, want dan kijk je hier doorheen, dan ga je het grotere plaatje zien. Op elk moment weer kun je kiezen voor liefde en licht.

Het is natuurlijk het makkelijkst als je gewoon thuis kunt blijven en in je eigen bubble zit om uit alle heisa te blijven. Daarom ook vooral voor die mensen die er telkens weer mee te maken krijgen door hun werk,… blijf heel goed bij jezelf, zorg goed voor jezelf, zorg voor extra oplaadmomenten voor jezelf, aard jezelf goed, omring en verbind je met mensen die je uplevelen dat helpt ook bij het hoog houden van jouw energielevel, vraag je Team van lichtwezens om hulp en ga zo vaak als je kan de natuur in, want die voedt jou met liefde en licht.

Daarnet toen ik ging wandelen, vlogen er net toen ik op die plek aankwam, waarvan ik voelde dat ik daar wou gaan wandelen, 3 blauwe reigers over en even verder zag ik plots 1 ooievaar zitten… WOWWWW… een ooievaar WHAT? Hoe bijzonder is dat, het voelde echt of ie op mij stond te wachten, want van zodra ik “hem” zag, vloog ie weg. #kippenvel

De ooievaar staat trouwens voor een nieuw begin, en het getal één ook, van weer een magische boodschap gesproken… M’n Team kan er wat van haha.

Volgens mij ziet de wereld er tegen eind dit jaar compleet anders uit… Dit zijn echt zooo’n exciting times: I LOVE IT.

💖
.
.
.
#excitingtimes #anewearth #eennieuweaarde #awakening #ontwaken #uitdeillusie #verandering #transformatie #light #love #licht #liefde #eennieuwbegin #newbeginnings #diamondcodes #zielsmissie #zielsplan #magic