Weer voel ik m’n Team duwen dit te delen… 😃
.
Ik heb de indruk dat ik tijdens de nacht echt keihard energetisch aan het werk ben. #lightworking
.
Soms half wakker, soms half slapend of in een diepe slaap waarbij er ook echt wel nachten tussen zitten waar het voelt of ik niet slaap, maar ook niet echt wakker lig. De voorbije nacht was er ook weer zo één.
.
Deze morgen werd ik mij hier plots bewust van en voelde ik me tegelijk diep ontroerd, want lieve mensen er is zoooo veeel liefde en licht om ons heen. Echt die onvoorwaardelijke liefde is zo voelbaar de tranen die op dat moment over m’n wangen stroomden met daarbij de glimlach op m’n gezicht zeiden genoeg over hoe het klopte. #kippenvel
.
Er zijn oneindig veel lichtwezens rondom ons hier op Aarde ter ondersteuning in dit hele proces. Je kunt hen altijd om hulp vragen. Iedereen heeft trouwens een Team van lichtwezens bij zich op Aarde. Verbind je met je Team, met die onvoorwaardelijke, liefde en dat licht.
.
Er gebeurt gigantisch veel achter de schermen, op energetisch level,… Gisteren zag ik trouwens ook op 3 verschillende momenten, 3 keer een ander soort 🌈: de eerste was er één zoals we die kennen in een boog aan de horizon, de andere was er één die loodrecht uit een wolk kwam gestroomd en de derde was er ééntje die boven een wolk zat precies zo’n oog aan de hemel.
.
Weet je, dat is er dus ook, die tekens van licht en ondersteuning..
.
Toen ik gisterenavond naar bed toe ging, genoot ik nog even van Sirius aan de nachthemel en net op dat moment vloog een blauwe reiger over die zich kenbaar maakte door z’n prachtige geluid dat ik onmiddellijk herkende en om het helemaal een kippenvelmoment te maken was het toen ook net 23:23 toen ik op de klok keek. Daar stond ik met een big smile, tranen in de ogen, me dankbaar te voelen tot in m’n diepste zijn voor al die fantastische tekens, boodschappen, steun,…
.
Tot slot lieve Jij, je verlaat deze Aarde echt niet vóór je tijd, vóór je hier klaar bent. Je hebt een plan gemaakt vóór je hier naartoe kwam en alleen jij weet wat deel uitmaakt van jouw plan hier op Aarde.
.
💛
.
P.S.Leuk weetje net vóór ik dit wou posten, keek ik door het raam & zag ik weer een 🌈💖😉
.
.
.[Photo by James Wheeler on Pexels]